Покращення: Посольство США планує збудувати у Львові American House

Посольство США планує збудувати у Львові American House. Фото: unsplash.com (умовне)

Сьогодні, 16 квітня, до Львова завітала повірена у справах США в Україні Крістіна Квін. Вона обговорила з мером міста Андрієм Садовим низку питань. Про це повідомив міський голова.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Крістіна Квін розповіла, що Посольство США планує збудувати у Львові American House – центр культурного обміну. Також у мерії запропонували розглянути можливість відкриття у Львові Генерального консульства Америки. А згодом, можливо, деякі американські компанії відкриють свої офіси у місті Лева.

«Те, що в такий складний час, коли російські війська на нашому кордоні, Америка є з нами, – це дуже важливо. Ми, власне, сьогодні говорили про ситуацію у Львові, про позитивні приклади міста Львова в прозорості, в залученні інвестицій. Адже нам дуже важливо мати підтримку США і з точки зору залучення в економіку міста і країни, і з точки зору переймання позитивних прикладів, і з точки зору боротьби з корупцією, і з точки зору цікавих досвідів, бо є багато питань, де Америка лідирує. І чим більше буде Америки в Україні і у Львові, тим більше безпеки буде для мешканців і Львова і України», - розповів мер Львова Андрій Садовий.

Також Андрій Садовий звернувся з проханням допомогти організувати територіальну цивільну оборону у Львові.

Нагадаємо, у центрі Львова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін разом із мером міста Андрієм Садовим висадили рожевоквітний каштан. Молоде дерево посадили на площі Ринок біля ратуші - там, де нещодавно спиляли старе.

Последние новости