Май на увазі: у Львові встановлять камери фіксації порушень ПДР

У Львові встановлять камери фіксації порушень ПДР. Фото: freeradio.com.ua (умовне)

У Львові вже встановлюють камери, які будуть автоматично фіксувати порушення правил дорожнього руху, зокрема перевищення швидкості. Вже наступного тижня камери запрацюють в тестовому режимі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, наразі для камер визначено 8 місць. З наступного тижня камери запрацюють в тестовому режимі. Орієнтовно з червня їх повноцінно запустять в роботу.

«Камери замірятимуть швидкість, фіксуватимуть та передаватимуть відповідну інформацію, зокрема номер автомобільного засобу та коротке відео порушення уповноваженому органу – департамент патрульної поліції визначає, хто це опрацьовуватиме. Після цього працівники заповнюють постанову, яка генерується, і відправляють її у бази та за адресою реєстрації власника транспортного засобу», - розповів про алгоритм роботи посадовець.

За даними Zaxid.net, у місті встановлять 12 комплексів контролю швидкості:

Зазначимо, Львів стане першим містом після Києва, де запрацюють такі комплекси. Комплекси вартістю близько мільйона гривень закуплені коштом уряду та перебуватимуть на балансі Міністерства внутрішніх справ України.

Нагадаємо, протягом квітня-травня на автомобільних дорогах державного значення Львівської області встановлять ще 19 комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Последние новости