З турботою про під’їзди: в центрі Львова відновлять громадську вбиральню

В центрі Львова відновлять громадську вбиральню. Фото: zaxid.net

На проспекті Свободи в центрі Львова планують відновити громадську вбиральню. Її вже передали на баланс Львівського комунального підприємства «Ратуша-сервіс», яке й має привести вбиральню до належного стану. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Пропонуємо передати з балансу Львівського комунального підприємства «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району» на баланс Львівського комунального підприємства «Ратуша-сервіс» громадську вбиральню, загальною площею 69,8 кв. м на просп. Свободи. Вони будуть нею опікуватися і приводити до належного стану цю споруду», - зазначила керівниця управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

Зазначимо, у центральній частині міста є п’ять громадських вбиралень, але жодна з ним зараз не функціонує. Натомість у Львові діє рішення, згідно з яким усі ресторани та громадські заклади мають надавати можливість безоплатно користуватися вбиральнями.

Нагадаємо, на проспекті Свободи в центрі Львова встановлять першу автоматизовану вбиральню. Таким чином у місті хочуть вирішити проблему з відсутністю громадських туалетів.

Последние новости