Розклад і ціна: зі Львова до заповідника «Тустань» запустили автобус

Зі Львова до заповідника «Тустань» запустили автобус. Фото: Вікіпедія

До історико-культурного заповідника «Тустань» почав курсувати прямий автобус зі Львова. Маршрут пролягає через Трускавець та Схiдницю.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у зaпoвiдникау «Tyстaнь», маршрут обслуговуватиме пeрeвiзник TзOВ «Львiвськe ATП-14631».

З автостанції на площі Двірцевій у Львові автобус вирушатиме о 8:45 та 14:00, із Трускавця – о 10:40 та 15:55, зі Східниці об 11:35 та 17:00. А з Урича (зупинка біля церкви) до Львова автобус відправлятиметься о 12:05 та 18:30.

Автобус їхатиме близько 2 годин. Вартість квитка в один бік становить 135 гривень.

Зазначимо, історико-культурного заповідника «Тустань» розташований у селі Урич на Сколівщині. Влітку заповідник працює щодня із 10:00 до 18:00. Вартість квитків для відвідання «Тустані» для дорослих становить 65 гривень, а пільговий (для дітей, студентів та пенсіонерів за наявності документів, які підтверджують пільгу) – 35 гривень.

На безкоштовний вхід мають право: діти дошкільного віку, вихованці дитячих будинків та інтернатів, інваліди І та ІІ групи, інваліди дитинства, учасники та ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, учасники АТО, операції об’єднаних сил (ООС), музейні працівники, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (I категорія), супроводжуючі особи для організованої групи (більше 10 осіб) школярів або студентів.

З квитком можна відвідати територію заповідника, Музей Тустані та Центр локальної історії «Хата у Глубокім». Також тут є віртуальні польоти над фортецею, мотузковий парк, підвісні перешкоди, швидкісний спуск по канату та майстер-клас із гончарства.

Нагадаємо, європейський автобусний перевізник FlixBus запустить автобус, який курсуватиме на новому рейсі із Затоки в Драгобрат через Львів. Рейси курсуватимуть щоденно.

Последние новости