Зазирни у майбутнє: що буде на місці гуртожитків на Зеленій

Що буде на місці гуртожитків по вулиці Зеленій. Скріншот з Google maps

Два гуртожитки на вулиці Зеленій, 206 та 208 у Львові перебудують під житловий будинок. Також тут облаштують вбудовані комерційні приміщення. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив виконком Львівської міськради у п’ятницю, 18 червня, пише Zaxid.net.

Так, на вулиці Зеленій реконструюють два будинки із надбудовою на два поверхи. Нині тут розташовані гуртожитки колишнього меблевого комбінату, та вже згодом облаштують житловий будинок. Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, висота будівель не має перевищувати 25,6 м.

Реконструюватиме будинок ПрАТ «Торгово-виробнича компанія "Зелений континент"». За даними YouControl, компанія зареєстрована на вулиці Зеленій, 301 у Львові. Її директором та співзасновником є Олександр Слободянюк. Ще одним акціонером компанії є депутат Львівської міськради від партії «Європейська Солідарність» Сергій Івах.

Нагадаємо, історичну віллу Йоанни Лоренц на вулиці Коновальця у Львові перебудують на новий житловий багатоповерховий будинок.

Последние новости