Візуалізація: у Личаківському районі збудують храм із дзвіницею

У Личаківському районі збудують храм із дзвіницею. Фото: tvoemisto.tv

На вулиці Тракт Глинянський у Львові планують спорудити храм Святого Апостола Андрія Первозванного та дзвіницю. Каплицю, яка є на цьому місці, знесуть. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Рішення з правками про проведення відкритого архітектурного конкурсу підтримав виконком Львівської міської ради сьогодні, 28 жовтня, пише Твоє місто.

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво отримала релігійна організація «Релігійна громада Львівської єпархії Української православної церкви (Православної церкви України) парафії Апостола Андрія Первозванного у Личаківському районі м. Львова». У мерії визначать преміальний фонд, до якого за потреби долучиться місто.

До слова, гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – церква – 26,50 м від найнижчої відмітки поверхні землі до підхрестового яблука, дзвіниця – 15,50 м від найнижчої відмітки поверхні землі до підхрестового яблука.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Пасічній збудують нову церкву з каплицею і дзвіницею. Відповідні містобудівні умови і обмеження отримала парафія святої великомучениці Катерини ПЦУ у Сихівському районі.

Последние новости