Де саме: у Залізничному районі побудують багатоповерхівку і садок

У Залізничному районі Львова побудують багатоповерхівку та садок. Фото: pexels.com/@yury-kim

У Залізничному районі Львова на місці шестиквартирного житлового будинку поблизу стадіону «Сільмаш» побудують багатоповерхівку та садок. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

Фахівці розробили детальний план території у районі вулиць Сулими, Городоцької, Окружної, Кондукторської. Ініціатором є ОСББ «Ластівка 8», яке об’єднує 6 квартир житлового будинку і використовує земельну ділянку біля нього. Це будівля колишнього дитсадку від «Львівсільмаш», його перевели у житловий фонд, пише tvoemisto.tv.

Площа будівлі понад 564 метрів квадратних. Станом на сьогодні тут приватизовано шість квартир. Житловий будинок планують звести на місці існуючого будинку ОСББ «Ластівка 8».

Садок прибудують до будинку. Будівлю нового дитячого садка планують звести на території сучасного дитсадка «Оленка». Його збудують за кошти забудовника, він буде розрахований на 50 людей.

Згідно з детальним планом території, окрім будівництва планують зменшити ширину вулиці Кондукторської з 15 метрів до 12,5 метрів.

Нагадаємо, на Підзамчому будуватимуть нову дорогу. Вона забезпечить проїзд між вулицею Промисловою та вулицею Богдана Хмельницького.

Последние новости