Нові обмеження: з 22 листопада невакцинованим заборонили користуватися приміським транспортом

Нові обмеження: з 22 листопада невакцинованим заборонили користуватися приміським транспортом || Фото: npu.gov.ua.

З понеділка,  22 листопада, у Львівській області невакциновані особи не зможуть користуватись приміським транспортом. Таке рішення у четвер, 11 листопада, прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

За рішенням членів комісії, з 22 листопада на території Львівської області заборонять здійснювати перевезення пасажирів (окрім осіб, які не досягли 18 років) автомобільним та залізничним транспортом у внутрішньообласному сполученні, якщо у них немає при собі одного з таких документів:

На кого не поширюються обмеження 

Обмеження не поширюються на перевезення легковими автомобілями. Втім, кількість пасажирів не має перевищувати п'яти осіб (разом з водієм), без урахування дітей віком до 14 років.

Також обмеження не поширюється на службові та/або орендовані транспортні засоби підприємств, закладів та установ в межах кількості місць для сидіння і лише за маршрутом руху, про які проінформували органи Національної поліції не менш ніж за дві доби.

Перевізник при перевезенні автомобільним транспортом повинен поінформувати пасажирів про запровадження нових карантинних обмежень.

 

 

Последние новости