Зацініть: у Львові з’явився сад із динозаврами та слонами

У Львові з’явився сад із динозаврами та слонами. Фото: facebook.com/Наталія Верба

У подвір’ї львівської багатоповерхівки на вулиці Пасічній у Львові з’явився унікальний сад. На території житлового комплексу з’явилися зелені слони та динозаври, також тут висадили алеї дубів та японських церсісів і 400 цибулин крокусів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Згуртувавшись, мешканці перетворили територію свого житлового комплексу на неймовірний сад з топіарними фігурами. У них тут живуть слони і динозаври, ростуть  цілі алеї дубів та японських церсісів. А недавно ще й висадили  400 цибулин крокусів. Словом, неймовірна краса! Можна собі тільки уявити, як тут буде гарно, коли це все розростеться і забуяє», - повідомили у Фейсбук-спільноті «Львів.Містобудування».

Як пише видання «Твоє Місто» з посиланням на операційного директора компанії-забудовника «Ваш Дім» Марину Антонову, мешканці створили динозаврів та посадили крокуси. Натомість облагородження алей та висадження решти рослин зробили за кошти компанії.

«Від виникнення ідеї до її втілення пройшло кілька місяців. Мешканці збирали гроші (рекордну суму для нашого масиву), писали заяву з проханням на дозвіл насипати пагорб, збирали інформацію про рослини, шукали варіанти, вибирали, копали ями, розвозили ґрунт, садили, укріплювали, підв'язували, поливали. І ось результат», – розповіла мешканка будинку Наталія Верба.

Нагадаємо, у Стрийському парку з’явився квітучий куточок з магноліями, сакурами, райськими яблунями, горобиною та ялиною колючою.

Последние новости