Біля Львівського автовокзалу планують збудувати житлово-комерційний комплекс

Біля Львівського автовокзалу планують збудувати житлово-комерційний комплекс || Фото: azuz.org.ua

На вулиці Стрийській неподалік Львівського автовокзалу планують збудувати житлово-комерційний комплекс з офісами та міні-готелем чи апартаментами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Мова йде про ділянку землі, де переважно розташована садибно-житлова забудова. Також значну територію  тут займає гаражно-будівельний кооператив, повідомляє tvoemisto.tv.

«В одній з частин вулиці Стрийської є вільна територія, на якій – декілька некапітальних одноповерхових будівель, що вже викуплені. Одна з черг освоєння цієї території – це ділянка в кінці вулиці Сокільницької, паралельно до Стрийської, що з південного боку межує з комплексом таунхаусів. У нас були громадські слухання з мешканцями вулиці, є діалог, у план вже внесли деякі правки», – сказав архітектор Юрій Столяров.

За його словами, окрім зауважень мешканців врахували і пропозиції компанії-забудовника «Кворум», яка планує будувати тут.

Тож тут планують будівництво офісного центру з автосалоном на першому поверсі. Власник ділянки вже отримав містобудівні умови та обмеження.

Із боку гаражного кооперативу збудують нежитловий блок, приміром, офіси, апартаменти чи міні-готель на 4-8 поверхів. На території у межах проєктування є декоративна водойма, яку збережуть і мають збільшити. Передбачений також підземний паркінг на 20-25 машин, відкрита автостоянка на 32 машино-місця, гостьова – на 6 місць.

Последние новости