На вулиці Туган-Барановського організують односторонній рух

На вулиці Туган-Барановського організують односторонній рух || Фото: sk.pinterest.com

На вулиці Туган-Барановського, що у Личаківському районі Львова, організують односторонній рух у напрямку від вулиці Тершаківців до вулиці Пекарської.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За словами начальника відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності Львівської міськради Павла Сирватки, фактично, вийде кільце і можна буде заїхати на частину Пекарської від напрямку вулиці Зеленої і так само з вулиці Туган-Барановського через вулицю Пекарську виїхати в будь-яку частину міста, повідомляє tvoemisto.tv.

У патрульній поліції зазначають, що облаштовувати односторонній рух по всій вулиці немає сенсу, тому пропонувалося зробити це лише на її частині.

«Там була проблема, коли відбувався ремонт Пекарської, всі намагалися об’їхати. Зараз немає такого трафіку, щоби робити односторнній рух. Це потягне за собою реакцію інших мешканців, доведеться об'їжджати по вул. Пекарській або вул. Тершаковців, де в годину-пік і так є затори», – розповіли у патрульній поліції.

Натомість у Личаківській районній адміністрації повідомили, що один бік вулиці Туган-Барановського є запаркованим, і роз’їхатися ще двом зустрічним машинам складно, особливо проблемним є заїзд з вулиці Тершаківців, коли з вулиці Туган-Барановського виїжджає машина. Тому рішення щодо організації одностороннього руху тут вважають правильним. 

Последние новости