Впродовж минулого тижня "герої паркування" поповнили бюджет Львова на два мільйони гривень

Впродовж минулого тижня "герої паркування" поповнили бюджет Львова на два мільйони гривень. || Фото: city-adm.lviv.ua.

У Львові за минулий тиждень інспектори з паркування виписали штрафів на понад 2 мільйони гривень, оштрафувавши 6 146 водіїв. Кошти від сплати штрафів надійдуть до міського бюджету Львова. Про це повідомили в управлінні безпеки Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До інспектування на вулицях Львова залучено 50 інспекторів з паркування. У цьому році від сплати штрафів до міського бюджету надійшло понад 35 мільйонів гривень.

Мінімальний розмір штрафу – 340 гривень. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 гривень. Якщо ж водій-порушник не сплачує штраф впродовж 10 днів, то сума подвоюється.

«Водіїв штрафують і за несплату послуг платного паркування. В такому випадку накладається штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування», – розповіли в управлінні безпеки.

Також,  через порушення правил стоянки, за минулий тиждень на арешт-майданчик евакуювали 78 автомобілів. Аби повернути своє авто, власник повинен сплатити 2 234 гривень за послуги евакуатора, ще 140 гривень коштує одна доба зберігання авто на майданчику.

Нагадаємо перелік майданчиків для паркування у Львові.

 

 

Последние новости