На Пластовій побудують квартал із багатоповерхівками, садочком та школою

На Пластовій побудують квартал із квартирами, садочком та школою || Фото: grupoaln.com.br

На вулиці Пластовій у Львові побудують квартал соціальної та житлової забудови. На території збудують школу та садок, а також малоповерхову і присадибну житлову забудову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Територія майбутнього будівництва розташована у районі вулиць Пластової, Ковельської, Польової, залізничної колії у Личаківському районі площею 35,6 га.

Як ідеться у детальному плані території, проєкт розробляли задля формування пропозиції щодо можливості доповнення наявної забудови новою забудовою із формуванням багатофункційного простору. Також у проєкті передбачили пропозиції щодо реконструкції вуличної мережі, пише tvoemisto.tv.

Територію плану розділять на чотири квартали. У першому формуватимуть квартал мультифункціонального призначення змішаної житлової багатоквартирної та громадської забудови. За проєктом, там будуть житлові будинки з закритими пішохідними дворами. Простір вздовж вулиці Пластової – переважно громадська забудова. Уздовж вулиці Польової сформують ряд громадської забудови різної поверховості з вбудованими багаторівневими паркінгами. На цій території буде школа та садок.

У ДПТ квартал 1, 2 зберігається без змін, запланували лише реконструкцію транспортної мережі та формування нормативних профілів вулиць та проїздів. Також йдеться, що в архітектурному аспекті основним акцентом території виступатимуть громадські будівлі та деякі житлові будівлі, вищої поверховості.

Последние новости