Нове меблеве підприємство планує створити ще понад 200 робочих місць у Львівській області

Нове меблеве підприємство планує створити ще понад 200 робочих місць у Львівській області || Фото: pufetto

Нове меблеве підприємство планує створити ще понад 200 робочих місць у Львівській області. Про це сказано у повідомленні Львівської обласної військової адміністрації. Проєкт реалізують завдяки фінансовій підтримці від польських інвесторів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Червонограді працює нове підприємство «Меблі Стиль Україна». Начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з представниками компанії задля налагодження подальшої співпраці.

«Меблі Стиль Україна» спеціалізується на виробництві корпусних меблів. Загальна вартість залучених інвестицій становить 6 млн євро. Це кошти польських інвесторів. Близько 90% продукції виготовляють на експорт – у понад 20 країн світу.

«Зараз наша команда складається з 80 професіоналів своєї справи, однак маємо на меті створити на підприємстві додаткові 200 робочих місць», – зазначив керівник підприємства Роман Табатадзе.

Підприємство на правах оренди відкрили на базі колишнього заводу, який упродовж останніх років не функціонує. У приміщенні уже провели ремонт: замінили електрику, перекрили дах, замінили підлогу тощо. Підприємство імпортує комплектуючі з-за кордону. У планах інвесторів – відкрити на Львівщині одне з найбільших меблевих підприємств в Україні.

Последние новости