На вулиці Шевченка у Львові ліквідували смугу громадського транспорту

На вулиці Шевченка у Львові ліквідували смугу громадського транспорту. || Фото:

У Львові на вулиці Шевченка змінили організацію дорожнього руху, там тимчасово ліквідували смугу громадського транспорту. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для зменшення заторів на вулиці Шевченка у Львові попередньо на два місяці призупиняють дію смуги громадського транспорту на ділянці від вулиці Єрошенка до вулиці Левандівської в сторону Рясне-2. Схему зі змінами в організації дорожнього руху вже передали Управлінню патрульної поліції у Львівській області. Таким чином на вказаному відрізку рух у напрямку від центру для всіх видів транспорту буде організовано двома смугами.

«ЛКП “Львівавтодор” спільно з департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР працює над тим, щоб покращити ситуацію із ускладненням руху транспорту на підходах до перехрестя вул. Шевченка – Левандівська – Залізнична, де 20 липня у тестовому режимі запрацював світлофорний об’єкт», – зазначають у «Львівавтодорі».

У ЛКП «Львівавтодор» переконані, що це допоможе збільшити пропускну здатність та зменшить «корки» на Левандівській, де наразі найскладніша ситуація, а також на  Єрошенка та на Шевченка в напрямку від центру. 

 

Последние новости