Як перевірити залишок безкоштовних поїздок на пільговій ЛеоКарт

Як перевірити залишок безкоштовних поїздок на пільговій ЛеоКарт || Фото: city-adm.lviv.ua

Із липня у Львові діє обмеження щодо кількості безоплатних поїздок у міському громадському транспорті для пенсіонерів за віком та людей з інвалідністю 3 групи. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканці, які належать до цих пільгових категорій та мають персоналізовані ЛеоКарт, щомісяця зможуть здійснювати 60 безоплатних поїздок у міських автобусах, трамваях чи тролейбусах. Перевіряти залишок безкоштовних поїздок на пільговій ЛеоКарт можна через валідатор у салоні транспорту

Так, щоб дізнатися, скільки безоплатних поїздок залишилося на пільговій транспортній картці, потрібно:

-  натиснути на валідаторі на кнопку "Інформація про квиток";

-  прикласти свою ЛеоКарт до зчитувача;

- на екрані валідатора з’явиться інформація про картку, залишок безкоштовних поїздок буде вказано під рядком “Пільговий тариф”.

Нагадаємо, з 1 липня і надалі кожного першого дня місяця на картках ЛеоКарт цих пільгових категорій автоматично нараховуватиметься 60 безоплатних поїздок. Важливо: невикористані поїздки протягом місяця анулюються та не переносяться на наступний місяць. Після використання передбаченого ліміту безкоштовних поїздок, за 61-шу і наступні валідації в межах місяця необхідно буде сплачувати самостійно  - 13 грн/поїздка. Щоб здійснювати понадлімітні поїздки – на балансі пільгової ЛеоКарт мають бути кошти.

Перевірити баланс ЛеоКарт можна через валідатор у транспорті, у кіосках “Інтерпрес” та через сервіси EasyPay. А поповнити картку можна через кіоски “Інтерпрес”, а також застосунок, веб-сайт і термінали EasyPay.

Додамо, обмеження на кількість безкоштовних поїздок стосується тих категорій, яким пільгу на проїзд надало місто. Решта 28 категорій пільговиків, зокрема люди з інвалідністю 1 та 2 груп, учасники бойових дій, а також школярі, і надалі користуються громадським транспортом Львова безоплатно та без обмежень.

Последние новости