Львів додав 30 нових паркомісць: відкрили два нові паркувальні майданчики

Львів додав 30 нових паркомісць: відкрили два нові паркувальні майданчики

У Львові розширюють інфраструктуру для паркування, відкривши ще два нові майданчики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один із них розташований на вулиці Данилишина, біля будинку №6, а інший — на проспекті Чорновола, 45. Обидва майданчики належать до 2-ї та 4-ї зон паркування відповідно, і разом пропонують водіям 30 паркомісць.

На майданчику на вул. Данилишина облаштовано 6 місць для паркування, з яких одне призначене для людей з інвалідністю. Він працюватиме щодня з 08:00 до 20:00.

На проспекті Чорновола майданчик значно більший — тут є 24 місця, серед яких 3 передбачені для осіб з інвалідністю. Режим роботи: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00.

Вартість паркування визначається відповідно до зони, в якій знаходиться майданчик. Оплатити можна безготівково за допомогою QR-коду на інформаційному щиті через сервіси Приват24, UNIP або EasyPay. Також можна оплатити через термінали EasyPay, розташовані поблизу.

Ці нові паркувальні майданчики обслуговуються ЛКП «Львівавтодор», яке також відповідає за інші парковки міста, що можна знайти на інтерактивній Google-мапі.

Нагадаємо, з 1 жовтня цього року у Львові набуло чинності нове положення про паркування. Введено нові паркувальні сектори та пільгові абонементи для мешканців громади, які знижують вартість паркування. Зокрема, учасники бойових дій та родини загиблих учасників можуть придбати абонементи зі знижкою 50%.

Последние новости