Леополіс Бутік Готель

вул. Театральна, 16

+38 (032) 295-95-00

є

http://www.leopolishotel.com/

hotel@leopolishotel.com

Рейтинг заведения

0.0

У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

5-зірковий бутік-готель "Леополіс" (Leopolis) розташований в самому центрі історичної частини Львова, в старовинному відреставрованому будинку, який зараховано до історичної спадщини ЮНЕСКО.

Готель пропонує 72 ексклюзивні номери, 3 номери люкс та 3 представницькі апартаменти. Номери представлені різними категоріями: "стандарт", "суперіор", "напівлюкс", "люкс" і "апартамент". Завдяки пастельним кольорам інтер’єру та м’якому освітленню тут створена затишна та спокійна атмосферу. В номерах - дизайнерські італійські меблі, розкішні предмети інтер’єру, просторі ванні кімнати, оздоблені мармуром, а також супутникове телебачення, Wi-Fi-інтернет, телевізори з плазмовим екраном, косметика та цілодобове обслуговування.

До послуг бізнес-гостей - два конференц-зали, які вміщають до 250 людей. Гості можуть відвідувати спа-центр із тренажерним залом, гідромасажною ванною, фінською й інфрачервоною саунами та масажним кабінетом. У готелі є бібліотека, де можна почитати книгу або насолодитись напоєм. Цілодобово надаються послуги особистого дворецького. 

При готелі працюють:

Час заїзду після 14.00, час виїзду до 12.00. 

У вартість номеру включено: податки, сніданок, бізнес-година з безкоштовними напоями та канапе, WI-FI, використання Спа та Фітнес-клубу, стоянка для автомобіля.

КОМПАНИИ РЯДОМ

0.0

0.0

0.0

0.0

0.0

0.0

1.0

0.0

0.0

0.0