Криївка

пл. Ринок, 14

+38 (095) 260 45 46

http://www.fest.lviv.ua/

lpabst@fest.lviv.ua

Рейтинг заведения

0.0

У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

Заклад мережі креативних ресторанів !FEST. Відкритий у вересні 2007 р. Ресторан прославився своїм оформленням під схованку бійців УПА - через це він здобув неоднозначну славу серед тих, хто досі вірить, що "у львівському метро б'ють москалів". Але це не зупиняє туристів і вони все одно включають "Криївку" - один із небагатьох у Львові цілодобових закладів - у свій маршрут містом.  

Традиція входу до закладу передбачає знання гасла-пароля "Слава Україні" - "Героям слава", не назвавши який - не потрапиш всередину. 

Можна також випити "штрафні" сто грам медовухи - тоді всі в Криївці стають рівними і вас проведуть у підземелля. Тут на відвідувачів чекає тир, зброя, із якою бігали ще воїни-повстанці, виставка старих документів УПА та фото, музика часів бандерівського підпілля.

Кухня - українська польова, страви подають у військовому посуді. У Криївці назви майже усього меню складаються з оригінальних назв: наприклад, капуста тушкована з квасолею має назву "Гудбай, асвабадітєлі", салат з маринованих грибів, цибулі, горошку та помідорів має назву "Взяти Чорногору під будцем", місцеве галицьке пиво називається "Зеник".

Бар та кухня працюють цілодобово.

КОМПАНИИ РЯДОМ

0.0

3.0

0.0

0.0

0.0

0.0

5.0

0.0

0.0

0.0