Арена Львів

вул. Стрийська, 199

+38 (67) 670 70 77

+38 (067) 453 16 76

http://www.arenalviv.com.ua/

office@arenalviv.com.ua

Рейтинг заведения

0.0

У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

Стадіон "Арена Львів" – найсучасніший та один з найновіших у Європі. Комфортна та прекрасна спортивна споруда з розвиненою інфраструктурою збудована спеціально до чемпіонату Євро-2012 і призначена обслуговувати спортивні та розважальні події найвищого рівня і масштабу.

Концепція розвитку стадіону передбачає поступове перетворення об’єкту на центр спортивного, культурного та ділового життя міста Львова.

Стадіон розрахований на 34 915 місць, із яких 600 – для почесних гостей у VIP-зоні та близько 150 в зоні скайбоксів. Конструкція запроектована таким чином, щоб створювати максимальний ефект присутності глядачів на полі. Усі місця розміщені під накриттям.

У п’ятиповерховому адміністративному корпусі знаходиться ігрова зона (тренерські, роздягальні для гравців, кімнати арбітрів та делегату матчу), прес-центр, конференц-зали, VIP-сектор, ресторан, офіси організаторів чемпіонату, а також чимало комерційних площ.

Особливістю стадіону є "променада", яка розподіляє потоки відвідувачів між першим і другим ярусами арени. Променада не тільки регулює глядацькі потоки - на ній розташована основна кількість фастфудів і громадських туалетів. Замикаючи кільцем весь стадіон, променада надає зручний простір для прогулянок і полегшує орієнтацію на стадіоні.

КОМПАНИИ РЯДОМ

0.0

0.0

0.0

0.0