"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото)

Фото: https://www.facebook.com/igotoua

Фото: https://www.facebook.com/igotoua

Дозвілля та їжа
05 жовтня 2015 12:52

Цікаве маловідоме місце в Карпатах, де неодмінно варто побувати, це село Чорноголова. Туристи їдуть сюди заради "Лагуни" на річці Люта.

Тут утворилася надзвичайно пейзажна місцина: між двома скелями падає водоспад, утворюючи ванни з вируючою водою - "джакузі". Колись він був більший і утворив під собою глибоку заводь. Найглибше місце 2,5-3 метра.

Вода прохолодна навіть літом, але можна поплавати. Колір води бірюзовий. Одна з скель пробита наскрізь. В минулому тут проходила ввузькоколійка.

Місцина знаходиться на річці Люта в 8-ми км вверх по течії від Чорноголови. По дорозі є кілька подібних заводей. Місця рибні тому територія охороняється. Дуже цікаво спостерігати, як риба вистрибує з води, щоб побороти перекати, пише блогер vigorlat.

"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 1"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 2"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 3"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 4"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 5"Блакитна лагуна": маловідоме райське містечко в Карпатах (Фото) фото 6

Фото: https://www.facebook.com/igotoua

Ще про Карпати

Львів'янину на замітку: де в Карпатах можна скупатися

Топ-10 місць в Карпатах, куди варто завітати 

Туристу на заметку: 10 мест в Карпатах, где стоит побывать [ФОТО]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах