Компанія Fujikura шукає ще 300 працівників у Львові

Фото взято з сайту dailylviv.com

Фото взято з сайту dailylviv.com

Події
29 сiчня 2016 11:01

Завод японської компанії Fujikura, який будують біля Львова, досі шукає працівників. Усі вакансії мають закрити до кінця березня. 

Станом на зараз компанія вже має орієнтовно 470 робітників. Загалом на підприємстві має працювати 800 людей, повідомила прес-служба міської ради. 

Майбутнім працівникам компанія пропонує офіційне працевлаштування, стажування за кордоном та системне преміювання. Охочих отримати роботу запрошують до Львівського міського центру зайнятості на співбесіду. Записатись на співбесіду можна за тел.: 0661050008.

Fujikura, збудувавши у Львові завод з виробництва автопроводки, інвестує у місто $6 млн. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, місто буде продовжувати запрошувати інвесторів відкривати виробництва у Львові.

"Ми далі будемо йти цим шляхом – попри всі труднощі, попри несприятливу ситуацію в країні, запрошувати інвесторів відкривати виробництва у Львові. Це податки в міську казну, це офіційна робота і легальна зарплата, це динаміка розвитку міста", – зазначив Андрій Садовий.

Fujikura займається виготовленням кабельних мереж для провідних європейських автомобільних виробників. Компанія створена в Японії 130 років тому та налічує понад 50 тис. працівників у всьому світі.

Львів у новинах:

У Львівській ОДА повідомили що їх "невірно зрозуміли" щодо ліквідації сільських маршрутів 

Львівські копи затримали п'яного таксиста та ще й без прав 

Львів’янок вивозили за кордон у сексуальне рабство

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах