Бренд SVAKOM запрошує українців долучитися до боротьби з раком грудей

Бренд SVAKOM запрошує українців долучитися до боротьби з раком грудей

Бренд SVAKOM запрошує українців долучитися до боротьби з раком грудей

Події
23 грудня 2021 10:00

Всесвітньо відомий фан-бренд SVAKOM спільно з благодійним фондом КВІТНА проводить в Україні масштабну акцію: частина коштів від продажу товарів бренду буде спрямована на придбання нового обладнання до Національного інституту раку України.

Більше товарів продано — вища сума на закупівлю обладнання. Акція проходить з 1 грудня 2021 року по 28 лютого 2022 року, і взяти в ній участь може кожен: потрібно тільки вибрати для себе щось якісне та незвичайне з товарів SVAKOM. Особливо легко це зробити перед святами, коли ми шукаємо цікаві та корисні подарунки!

На сьогоднішній день в Україні рак грудей – найпоширеніше онкозахворювання серед жінок: 20,3% серед усіх виявлених онкозахворювань (дані НКРУ). На щастя, за своєчасного виявлення рак грудей піддається лікуванню: при виявленні на першій стадії виживання становить майже 100% (Центр громадського здоров'я МОЗ України). Цю позитивну статистику псує лише те, що найчастіше на першій стадії жінки не помічають захворювання і звертаються до фахівця занадто пізно, коли лікування втрачає свою ефективність і стає надмірно дорогим.

SVAKOM Phoenix Neo SVAKOM Phoenix Neo

Цього року допомогти українкам і з ранньою діагностикою, і зі своєчасним лікуванням зголосився американський бренд SVAKOM. Чим відомий цей бренд? По-перше, це супер сучасні та безпечні товари для дорослих задоволень (смарт-іграшки, багатофункціональні вібратори, гаджети для використання і в парі, і самостійно). А, по-друге, соціально відповідальний бізнес, який допомагає різним країнам у складних ситуаціях: Південному Судану з питною водою, Африці з висадкою дерев, Гватемалі із забезпеченням дітей молоком тощо. То ж поєднувати задоволення та турботу про здоров'я для SVAKOM не вперше.

Сьогодні бренд пропонує українцям взяти участь у безпрецедентний акції: купити розкішний вібратор та отримати не лише продукт для дозвілля, а й листівку з рекомендаціями щодо ранньої діагностики раку грудей, а також взяти участь у благодійності. Товар ви можете вибрати на свій смак, чи це сучасний міні-девайс для носіння, чи музична колонка з функцією вібратора, чи іграшка для подорожей — асортимент від SVAKOM вражає різноманітністю та інноваційними технологіями. Такою покупкою можна порадувати і себе, і близьку людину. Головне, встигнути вкластися до 28 лютого 2022 року: саме в цей період частина прибутку від продажу іграшок буде направлена ​​до Національного інституту раку.

Товари для інтимного здоров'я SVAKOM Товари для інтимного здоров'я SVAKOM

То що за листівку отримає кожен покупець продукції SVAKOM? Це ілюстрований посібник із самодіагностики, яку онкологи рекомендують жінкам старше 20 років проводити щомісяця. Просте та швидке обстеження допомагає виявити рак на ранніх стадіях, коли він успішно піддається лікуванню і не стає вироком! Короткий опис діагностики:

Спочатку стати перед дзеркалом, піднявши руки вгору, і оглянути молочні залози: чи немає асиметрії, нових складок, змін кольору, контурів, зовнішнього вигляду сосків. Поставити руки на пояс та повторити огляд.
Потім лягти, підклавши під лопатки згорнутий валиком рушник, і помацати кожну молочну залозу протилежною рукою. Будь-які зміни — незрозуміла текстура, болючість, ущільнення -— привід негайно звернутися до лікаря.

#svakomfightcancer#svakomfightcancer

У листівці від SVAKOM інформації набагато більше, і вона добре проілюстрована. Дуже зручно зберігати таку листівку разом зі своєю іграшкою, і щоразу, відпочивши та отримавши задоволення, згадувати про обов'язковий огляд. Крім того, листівку можна сфотографувати та розіслати подругам, колегам та близьким жінкам — адже життя рятують прості, але регулярні дії! Можна опублікувати її в соцмережах або розповісти про акцію SVAKOM із хештегом #svakomstopcancer — так ви допоможете розповсюдженню інформації про добру справу.

Ще один спосіб допомогти — перерахувати кошти безпосередньо фонду КВІТНА, який уже не перший рік займається підтримкою українок, які зіткнулися з раком грудей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах