Невтішна статистика: лише за декілька днів скоєно декілька ДТП з людськими жертвами

фото:tsn.ua
фото:ukranews.com

фото:tsn.ua фото:ukranews.com

Транспорт та інфраструктура
23 лютого 2015 12:28

 

фото:tsn.ua

фото:tsn.ua

Невтішні повідомлення УДАІ у Львівській області підтверджують стару істину, що  на дорогах гине не менше людей, ніж на фронтових полях бою.

Через необережність, порушення правил дорожного руху, перевищення швидкості, недотримання дистанції руху водіями  -  травмуються і гинуть люди. І це непоправна біда, але, на жаль, на чужих помилках  ніхто не вчиться.

Лише за останні декілька днів  на Львівщині було скоєно декілька серйозних ДТП з людськими жертвами.


У Львові  зранку  сталося декілька ДТП 


фото:ukranews.com

фото:ukranews.com

З самого ранку, 23 лютого, у місті сталось декілька ДТП.

Одна автопригода - на перехресті вулиць Федьковича та Бандери, інша - на площі Кропивницького біля костелу Єлизавети і Ольги.

На Науковій водій збив пішохода. Щоправда, у потерпілого, на щастя, лише травми. Рух усюди вже відновлений.


У Мостиському районі загинув водій легковика


У селі Мелешки, що у Мостиському районі, 19 лютого, внаслідок ДТП загинув водій легковика. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередньою інформацією, керманич автівки "Volkswagen Passaт", 45-річний мешканець Мостиського району, не обрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет, де легковик перекинувся. Водій цього авто загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.


Через ДТП  помер мотоцикліст


У суботу, 21 лютого, на автодорозі Самбір-Ужгород загинув мотоцикліст, який виїхав на зустрічну смугу руху і  зіштовхнувся із автомобілем марки Chevrolet Niva.

 У результаті ДТП загинув керманич "двохколісного", ще двоє людей – отримали поранення.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в суботу, 21 лютого, близько 21-ї години на автодорозі "Львів-Самбір-Ужгород" (27-й кілометр).

За попередніми даними, водій мотоцикла "ІЖ-Планета", 22-річний мешканець Городоцького району, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу, де вчинив зіткнення з автомобілем "Chevrolet-Niva". За кермом автівки був 39-річний львів’янин.

Від отриманих травм мотоцикліст загинув на місці пригоди, а його 24-річний пасажир – отримав поранення.

Чоловіка доставили до Городоцької районної лікарні, де медики діагностували у нього забійну рану голови та забій хребта.

Окрім цього, постраждав водій автомобіля "Chevrolet". У нього – струс головного мозку та забій голови. Потерпілого шпиталізували до нейрохірургічного відділення лікарні.


У Славському автомобіль збив насмерть чоловіка


Інша летальна ДТП сталася у Славському вже 22 лютого, в неділю вранці. На проїзній частині дороги місцеві жителі знайшли тіло чоловіка. 

"У правоохоронців одразу ж виникли підозри, що чоловік помер у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Згодом було встановлено, що дійсно постраждалий загинув в наслідок ДТП. Розшукали водія, який скоїв цю аварію та втік з місця події", - розповіла речниця обласної ДАІ Галина Лемішко. - Горе-водієм виявився власник автомобіля Volkswagen Passat, мешканець Славського. 


 18-річний юнак потрапив під колеса вантажівки


У Буському районі під колесами вантажівки травмувався 18-річний пішохід. Дорожньо-транспортна пригода сталася цієї неділі, 22 лютого, близько 00.40 години на автодорозі "Київ-Чоп".

Керманич автомобіля "DAF", 54-річний мешканець Республіки Словенія, прямуючи у напрямку Києва, здійснив наїзд на 18-річного жителя Бродівського району.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Юнака доставили до Буської районної лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та політравму. 

Обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюють. Триває розслідування.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

У Львові над могилами загиблих майданівців підняли державний прапор [ВІДЕО] 

ЗМІ: ножові поранення дістали помічник голови Львівської ОДА та працівник СБУ

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах