Волтер

цілодобово
Номера: стандарт, покращений, делюкс, напівлюкс, люкс (всього 83)
Wi-fi: є

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Мережа готелів НТОН. Сучасний готельний комплекс "Волтер" розташований в 4 кілометрах їзди від центру міста Львова, з боку головної траси Київ-Чоп, з хорошим транспортним сполученням.

До послуг гостей готель "Волтер" пропонує 83 комфортабельних номери різних категорій, обладнаних згідно з сучасними стандартами та вимогами. У кожному номері - окрема ванна кімната, супутникове телебачення, телефон, кондиціонер, фен, сейф. У вашому розпорядженні також перебуватиме цілодобова служба обслуговування номерів, вільний Wi-Fi у зонах загального користування та безкоштовна автостоянка.

У ресторані готелю "Волтер" подають  оригінальні страви французької кухні з меню a-la carte та традиційної української кухні, різноманітні алкогольні та безалкогольні напої і коктейлі. За потреби для гостей можуть приготувати запакований обід на винос. Окрім того, на території готелю упорядковано майданчик для барбекю. У ресторані два зали - VIP-зал та Нижній зал (до 200 осіб).

У салоні краси "Клеопатра" гості зможуть замовити стрижку, манікюр та інші перукарські послуги.

Для проведення конференції, ділових зустрічей, переговорів або бізнес-семінарів готель пропонує 2 конференц-зали та 3 кімнати для переговорів, які розраховані на розміщення від 15 до 120 чоловік, із всією необхідною технікою. Є можливість замовити каву-брейк та фуршет. 

Поруч з готелем розташована автостоянка, яка охороняється.

У вартість номеру включено сніданок "шведський стіл", паркінг, інтернет. Час сніданку: 7.30 - 10.30 (у вихідні та святкові дні - з 7.30 до 11.00). Час поселення з 14.00, час виселення - до 12.00.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...