Reikartz Дворжец Львів

Номера: класик, стандарт, суперіор, напівлюкс, люкс (всього 52)
Wi-fi: є

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Готель категорії 3 зірки розташований на одній з найстаріших вулиць Львова - Городоцькій, неподалік від центрального залізничного вокзалу. 

До послуг гостей 52 сучасних номери наступних категорій: "Класик", "Класик Twin", "Стандарт", "Суперіор", "Напівлюкс" і "Люкс". Помешкання - просторі та стильні з сучасним інтер'єром. У всіх номерах є ванна кімната з душовою кабіною або ванною, робочий стіл, міні-бар, міні-сейф, телевізор та супутникове ТБ, телефон, фен та гігієнічний набір, Wi-Fi.

Ресторанний комплекс готелю представлений рестораном на 60 місць, а також невеликим баром на 10 місць, розташованим у ресторанному залі. Щодня в залі ресторану сервірується сніданок "шведський стіл" (в будні дні - 07.00 - 10.00, у вихідні - 08.00 - 11.00). У ресторані пропонують страви польської та української кухонь. Працює з 07.30 до 22.00. У теплу пору року діє літня тераса у внутрішньому дворику.

До послуг гостей сауна з невеликим басейном (3-4 м), а також прилегла кімната відпочинку з диванами. Вартість оренди фітнес-зони (сауна і басейн-купіль) – 200 грн/год.

Для ділових заходів обладнано два сучасних конференц-зали на 90 і 130 гостей.

У готелі здійснюється цілодобове обслуговування номерів, надаються послуги консьєржа та камери зберігання багажу, працює туристичне бюро та пропонується безкоштовна преса. Ще одна послуга для гостей - прокат велосипедів.

У вартість номера входить: сніданок "шведський стіл", доступ до мережі Інтернет (Wi-Fi), податки (крім туристичного збору 1%).

Час заселення - з 14.00, час виселення - до 12.00.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...