Львівський історичний музей. Відділ історії української діаспори. Відділ історії західноукраїнських земель

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Відділ історії української діаспори знаходиться на площі Ринок, в так званій "Чорній кам'яниці", де висвітлено окремі фрагменти трьох головних потоків українського еміграційного руху, хронологічні рамки якого охоплюють кін. XIX - кін. ХХ ст. Пам'ятки, зібрані в експозиції, допомагають глибше зрозуміти, що українці, які живуть поза межами України є вагомою гілкою українського народу, яка поповнює скарбницю нашої спільної історії, науки, культури і мистецтва.

На четвертому поверсі "Чорної кам'яниці" міститься експозиція Відділу історії західноукраїнських земель другої половини ХІХ - ХХ ст., відкриття якої відбулося у січні 1995 року. В експозиційних залах Відділу представлено матеріали, що розкривають історію нашого краю у період 1914 - 1941 рр. Лейтмотив експозиції - боротьба за реалізацію державницьких ідей у всіх сферах історичного буття українського народу.

Вартість квитка для дітей – 5 грн., для дорослих – 10 грн.
Вартість екскурсії для дітей – 20 грн., (більше 10 осіб – 25 грн.), для дорослих – 40 грн., (більше 10 осіб – 50 грн.)

Вхід на заходи, які відбуваються у Міжнародний день музеїв (18 травня), Міжнародний день туризму – безкоштовні. Кожної останньої неділі місяця з 11.00 до 12.00 год. пропонується безкоштовна екскурсія для дітей з батьками (вік дітей від 7 до 15 років).

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...