Біґос Паб

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Девіз закладу - "Все буде bigos, scotch & rock'n'roll..."

Бігос - традиційна страва польської кухні - тушкована свіжа та квашена капуста з великою кількістю м'яса (свинячі ребра, підчеревина, шпондер, копчена ковбаса, тощо) та різними додатками: грибами, яблуками, чорносливом, томатами та ін. Оскільки приготування страви займає досить часу, то готують його відразу багато. Кажуть, що чим частіше бігос розігрівати, тим смачніше він стає, а найсмачнішим робиться лише на третю добу. Бігос - дуже демократична страва, його їли всюди: і в бідному селянському будинку, і в багатому шляхетському палаці, їли на полюванні, їли в далекому поході.

Паб "Бігос" також дуже демократичний - сюди приходять не за вишуканою кухнею та дорогими напоями, а за приємними емоцієми і гарним настроєм. Фірмова страва, звичайно ж, бігос. Є пиво власного виробництва, багато закусок до пива. Великий вибір віскі, власні наливки та настоянки, коктейлі. В меню також є різні салати, супи, мясо та овочі-гриль, десерти. Пропонують бізнес-ланчі з 11.00 до  16.00.

Заклад двоповерховий, два зали внизу, зверху - один. Внизу довга барна стійка, біля якої є табурети. В пабі можна переглянути трансляції спортивних подій або зіграти в настільний футбол.

Графік роботи: 12.00-24.00

Кухня та бар працюють з 12:00 до 24:00 в вихідні та будні.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...