Дівчина здивувала Інстаграм світлинами львівських під’їздів

Львівський фотограф Анастасія Іванова-Малявіна втілює новий проект в Instagram. Авторка щодня публікує знімки унікальних під’їздів Львова. Фотограф показує маловідоме різноманіття львівської архітектури й передає неповторний дух Львова.

Читайте також: Десять дивовижних під'їздів, які "сховалися" у львівських будинках

"Будинки ззовні бачать усі, зсередини – лише мешканці. А мешканці зазвичай звертають увагу на недоліки: пошарпані стіни, оббиті сходи та плісняву. Цей проект – спроба дослідити приховану красу рідного міста. Знайти незвичне в буденному. Найбільше мене приваблюють будівлі у стилі сецесія з їх вітражами та розписами, проте, ця історія як раз про те, що львівські брами, як люди, дуже різні", – розповіла кореспонденту Дивись.Інфо фотограф Анастасія Іванова-Малявіна, цітує Дивись.Інфо.

"Под’їзди відбираю за принципом відкритих дверей. Намагаюся більше двох поспіль не знімати, а то так можна додому і не повернутися, - розповідає Анастасія. - Вони всі красиві, всі! Але є будинки, які мене особливо приваблюють, до них я частіше інших придивляюся і вичікую поки вхідні двері залишаться відкритими. А сьогодні мене мешканка одного під'їзду завела в сусідній - показати розпис на стелі. Словами не описати!"

Всі фото з Інстаграм Анастасії Іванової-Малявіної.  
 

Львів у новинах:

У Львові сьогодні стартує форум видавців: у центрі корок 

Хто, чому і за скільки зараз купує квартири у Львові (ціни вересня)

У Львові відбудеться грандіозний ярмарок взуття  

Последние новости