У Львові сьогодні відбудеться допрем’єрний показ “Брати. Остання сповідь”

18 вересня о 19:00 у львівському кінотеатрі Кінопалац “Театральна” відбудеться допрем’єрний показ карпатської драми Вікторії Трофіменко “Брати. Остання сповідь”. Після показу гостей чекає зустріч зі знімальною групою фільму: режисеркою Вікторією Трофіменко (Київ), виконавицею головної ролі Наталкою Половинкою (Львів), акторами Миколою Березою (Львів), Веронікою Шостак (Львів-Київ) і Романом Луцьким (Івано-Франківськ). 

“Брати” стали першим українським фільмом, який відібрали водночас на три кінофестивалі класу “А” — в Індії, Шанхаї та Москві. На останньому він отримав нагороду кінокритиків і приз за найкращу жіночу роль, яку виконала львів’янка Наталка Половинка. Продюсерами стрічки є Ігор Савиченко та Максим Асадчий, які раніше працювали над фільмом “Поводир”. 

Сюжет: Двоє братів-гуцулів усе життя все ділили: матір, іграшки, право називатися кращим, одну жінку, одного сина. Та в їхньому житті сталася подія, після якої вони не говорили 40 років. Раз до їхнього провінційного містечка приїздить письменниця, щоб у місцевій церкві прочитати лекцію про святих та юродивих. Серед слухачів вона зустрічає старого на ім’я Войтко. Письменниця поволі входить у Войткове життя і знайомиться з його братом. Вона стає ланкою між двома братами, для яких сенс життя – у боротьбі: хто проживе довше і не потішить іншого своєю смертю.


З 24 вересня фільм можна переглянути в львівських кінотеатрах Кінопалац “Театральна”, Планета Кіно IMAX Форум, Планета Кіно IMAX King Cross, а також у Львівському кіноцентрі.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: що потрібно знати про субсидії

Завтра проспект Червоної Калини перекриють на ремонт (схема) 

У Львові знов ДТП з авто поліції: копів "поцілувала" Волга

Последние новости