У Трускавці відкрили трасу для катання на тюбах: ціни, фото, відео, особливості

У курортному місті Трускавець з'явилася нова зимова розвага — катання на сноутюбах. Фото Depo.Львів.

У курортному місті Трускавець, що на Львівщині, з'явилася нова зимова розвага — катання на сноутюбах. Спуститися з гори на "плюшці", а саме так тут називають надувні санчата, можна у Dream Park "Покатушки на плюшках". Сезон 2020-2021 офіційно відкрили. 

Dream Park "Покатушки на плюшках" розташований неподалік питного озера за санаторієм "Карпати". Зважаючи, що снігу цьогоріч не знайти і вдень з вогнем, на штучно створеній гірці його розпорошують спеціальні снігові гармати, тож спуститися з гори на тюбі можна за будь-якої погоди. Розвага доступна як для дітей, так і для дорослих. 

Один спуск на тюбі у Трускавці - мінімум 30 гривень. Фото Depo.Львів.

Один спуск на тюбі коштує 30 гривень (низький сезон) і 50 гривень (високий сезон). Оренда "плюшки" на годину обійдеться у 150 гривень або ж 200 гривень (залежно від сезону). Дві години — 200/250 гривень. Зазначимо, що низьким сезоном вважаються будні до 25 грудня та після 20 січня, а високим — з 25 грудня до 20 січня..

Покататися можна щодня. Але варто зважати, що на вихідні дуже багато людей. І орендувати тюб на годину стає невигідно, адже через довжелезну чергу за цей час з'їхати з гори більше ніж 4 рази навряд чи вдасться. 

У курортному місті Трускавець, що на Львівщині, з'явилася нова зимова розвага — катання на сноутюбах. Фото Depo.Львів.

"Покатушки на плюшках" працюють щодня за будь-якої погоди. Фото Depo.Львів.

Додамо, що трасу для катання на надувних санчатах у Трускавці вперше відкрили у лютому 2020 року. 

Нагадаємо, як доїхати на гірськолижний курорт Буковиця, у скільки обійдеться оренда житла на курорті взимку 2020-2021, гірськолижні траси та витяги, ціни на оренду лиж та спорядження, зимові розваги для дорослих і дітей, та чим зайнятися увечері

Последние новости