Ні обіцянок, ні пробачень: у барі в центрі Львова подають "сльози колишнього"

У барі в центрі Львова подають «сльози колишнього»

В центрі Львова відкрили новий бар, де можна випити коктейль "Сльози колишнього". Тож якщо ти посварилась зі своїм хлопцем, не сумуй, а відсвяткуй цю подію в "Колишня meet bar", що на вулиці Лесі Українки, 33.


Наливай

У меню нового закладу є такі тематичні коктейлі: "Двічі в одну річку не ввійдеш", "Давай просто залишимося друзями", "Проблема не в тобі, проблема в мені", "Твоя Колишня", "Сльози колишнього", "Хлопни і відпусти", "Прощальний секс" та інші. В середньому, коктейль тут можна випити за 120-140 гривень.

Що в меню: у Львові відкрили перше в Україні канабіс-кафе

Зізнайтесь, наспівали слова? Фото bigsta.net.

Також в новому барі "Колишня meet bar" можна замовити віскі, бренді, ром, текілу, горілку та навіть безалкогольні напої. Словом, все, чого душа і серце потребують в цей момент.


Щось поїсти 

Та не алкоголем єдиним, адже всі переживають розлуку по-своєму. Тож у новому закладі "Колишня meet bar" свою журбу можна ще смачно заїсти! У меню бару є салати, основні страви, десерти, закуски та брускети. 

Щупальця оближеш: біля Шевченка у Львові готують чорні хот-доги з восьминогами

Сучасна картина "Мона Ліза". Фото bigsta.net.


Не стань на ті ж самі граблі 

Дизайн закладу повністю відповідає назві. Стіни закладу прикрашають неонові вивіски із атмосферними фразами – "ой всьо" та "-Ні обіцянок, - Ні пробачень". Також тут можна побачити картину "Мони Лізи", яка символічно тримає на руках рудого кота. Тож усіх охочих запрошують до бару, де можна ще трішки "потанцювати" на тих самих граблях. А граблі тут справді є, як елемент декору.

Ой всьо. А ліворуч ще ті самі граблі. Фото bigsta.net.


Хлопам тут місце

До речі, посумувати у новому закладі "Колишня meet bar" можуть й хлопці, для них тут є особливий декор – прибиті роги оленя до стіни із написом "та ми з ним просто друзі".

Забудь про кислі обличчя офіціанток: у Львові відкрили ресторан без персоналу

А ось у закладі знайшовся кутик і для хлопців. Фото bigsta.net.

Випити "Сльози колишнього" у новому ресторані можна в будні з 16:00 до 00:00, а в суботу та неділю – з 15:00 до 2:00.

Последние новости