Щупальця оближеш: біля Шевченка у Львові готують чорні хот-доги з восьминогами

У Львові готують чорні хот-доги з восьминогами.

У Львові готують чорні хот-доги з восьминогами.

Дозвілля та їжа
21 лютого 2020 17:57
Автор: Тетяна Захарчук

У центрі Львова відкрили новий ресторан-клуб, де подають чорні хот-доги з восьминогами і танцюють аж до ранку. "Faces" —  нове гастрономічно-танцювальне місце на проспекті Свободи, де можна не лише смачно поїсти, але й "відірватися" на запальній вечірці.

У меню нового ресторан-клубу – піца, салати, риба, хот-доги. Вже згаданий "чорний" тут подають із екзотичним восьминогом із гранатом. Ціна такого задоволення — 189 гривень.

Щось новеньке: біля Міцкевича у Львові готують трюфельні бургери

Хот-дог із екзотичним восьминігом і гранатом у чорній булочці - ідеальне рішення якщо хочеться чогось незвичайного. Фото Faces/Фейсбук.

Хот-дог із екзотичним восьминігом і гранатом у чорній булочці — ідеальне рішення якщо хочеться чогось незвичайного. Фото Faces/Фейсбук.

У Львові готують чорні хот-доги з восьминогами. Фото Faces/Фейсбук.

У Львові готують чорні хот-доги з восьминогами. Фото Faces/Фейсбук.

Зазначимо, що "Faces" —  місце не для радніших пташок. Заклад відчиняється о 18:00. Зате зачиняється аж о шостій ранку!

Нагадаємо, що у січні у Львові відкрили перше в Україні канабіс-кафе. У меню нового закладу "Львівські Коноплі" – страви і напої з додаванням кoнопель. Тут можна скуштувати з ними випічку, хумус, сир, шоколад, чай, каву, пиво, вино, наливки і ще багато чого. 

А у грудні 2019 року у місті Лева відкрили перший у Європі ресторан без офіціантів і касирів. Заклад працює під девізом "Твій смартфон — твій офіціант". В меню AppFood — шашлик APP MEAT, запіканка APP ZAP, креветки у хрусткому клярі APP SHRIMP, супи AppSoup, пончики APP DONUT і морозиво APP ICE. Страви — від 25 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах