Коворкінги у Львові: 7 місць для комфортної роботи

7 місць для комфортної роботи. Фото: unsplash.com (умовне)

Коли ви почуваєтесь наче герой фільму «День бабака», а стіни рідного дому чи офісу навіюють рутину, то саме час змінити обстановку! І робота нікуди не дінеться, адже можна за комп’ютером посидіти й в атмосферному місці – в зоні коворкінгу. Тут же можна провести ділову зустріч чи якесь інше зібрання.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів підготував для вас добірку з 7 найкращих коворкінгів Львова, де можна комфортно попрацювати.

Futura HUB

В червні минулого року у Львові запрацював двохповерховий коворкінг «преміального» формату - Futura. Platforma Futura. Наразі це найбільший коворкіг в місті, який водночас поєднує сучасне мистецтво, емоційний релакс, конструктивні бізнес-рішення та гастрономічне задоволення. Для роботи можна обрати один із трьох варіантів розміщення: лаунж, open space чи приватний офіс. Якщо потрібно буде провести велику презентацію чи семінар, то в Platforma Futura є лекційна зала на 100 людей. Також тут є величезна тераса для освітніх подій та вечірок просто неба.

Крім того, в Futura HUB у Львові втілена концепція «Eat & work», адже в будівлі також функціонують такі заклади: Shoco, Zwin, Om Nom Nom, Pizza Chelentano, Craft&Kumpel . Також тут є «Банк Львів» та арт-простір.

Де шукати: на вулиці Кульпарківській, 200а.

Ціни: лаундж – 100$/міс (незакріплене місце), Open space – 170$/міс (закріплене місце), приватна кімната – від 200$/міс.

Коли приходити: цілодобово.

CoMMuna

Простір СoMMuna працює за принципом «усе включено». Це перше авантаже у Львові – тут ви не платите за послуги, а лише за час перебування. Для проведення бізнес-зустрічі чи конференції, тут можна орендувати зал. У коворкінгу встановлені стаціонарні комп’ютери, є постійний доступ до швидкісного Інтернету, як провідного, так і безпровідного. Також є багато «плюшок» для відпочинку: настільні ігри, книги, музичні інструменти тощо.

Де шукати: на вулиці Кольберга, 3 та на вулиці Торф’яній, 21.

Ціни:

Коли приходити: ава. Кольберга – з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 21:00, а у вихідні – з 10:00 до 20:00; ава. Торф’яна – цілодобово.

Коворкінг iHUB

Тут ініціаторів стартапів обіцяють забезпечити необхідною освітою та навичками, менторською підтримкою, допомогою у залученні інвестицій та якісною інфраструктурою, щоб команди змогли сфокусуватися на створенні власного бізнесу і мали все необхідне для досягнення успіху. Також тут щотижня проводять івенти (про авантаж, управлінський сегмент в ІТ, UI/UX дизайн, профільні мітапи, зокрема Pivorak), є безкоштовна юридична підтримка для ІТ від Axon Partners та стабільний швидкісний інтернет. Проте через велику авантаженість тут важко знайти вільне місце. Також є зона відпочинку, затишна кухня та велопарковка.

Де шукати: на вулиці Замкненій, 9.

Ціни: фіксоване місце – 2199 ₴/міс, командна кімната – 2399 ₴/міс.

Коли приходити: цілодобово.

10 зоокутків: де у Львові та області можна подивитись на тварин

Коворкінг ITEA HUB

Команда ITEA HUB позиціонує сама найсучаснішим коворкінгом, де можна водночас навчатися, працювати та спілкуватися. Простір відкриває двері для продуктивного коворкінгу та проведення навчально-пізнавальних заходів: майстер-класів, воркшопів, лекторіїв на IT та бізнес-тематики. Також у ITEA HUB є власні навчальні курси IT Education із особливими умовами для резидентів, ергономічні меблі, постійник потік івентів, зокрема Fuckup Nights, 2 безкоштовних заходи на місяць та можливість безкоштовно привести гостя раз на тиждень.

Де шукати: на вулиці Героїв Упа, 80 та на проспекті Шевченка, 9.

Ціни: година – 60₴, день – 200₴, місяць – 1700₴ (незакріплене робоче місце), 2200₴ (закріплене), 2600₴ (приватна кімната).

Коли приходити: цілодобово.

Територія коворкінг

Територія Коворкінг – відкритий простір для роботи, зустрічей та цікавих подій у Львові. Тут є все для комфортної роботи – доступ до інтернету, умови для проведення семінарів, конференцій, воркшопів, всі технічні засоби, можливість перекусити чи повноцінно поїсти та поспілкуватись з  людьми, які працюють в суміжних напрямках. Тут можна як проводити час з друзями, так і самостiйно працювати  або орендувати приміщення для власного заходу.

Де шукати: на вулиці Княгині Ольги, 144 (де аквапарк «Пляж»).

Ціни:

Коли приходити: щодня, з 9:00 до 22:00.

Startup Depot

У Startup Depot гармонійно поєднують коворкінг та бізнес-інкубатор, де люди з різних індустрій та стартап-спільноти зможуть разом працювати задля синергії у нові ідеї та проекти. Це єдиний простір, який є співорганізатором найбільшої технологічної конференції у Східній Європі IT Arena. Крім того, Startup Depot організовує власні навчальні програми з продакт менеджменту, діджитал маркетингу та безкоштовну стартап школу для стартаперів-початківців та майбутніх IT-підприємців. Ці курси, зокрема, розраховані і на резиденітв коворкінгу, аби ті могли поглибити свої вміння у цих сферах. Серед зручностей тут є ігрова/спортивна зона, 2 мітінг-руми, бібліотека, кухня, вело та автопарковки.

Де шукати: на вулиці Весняній, 4.

Ціни:

Коли приходити: у будні з 10:00 до 18:00.

Центр Митрополита Андрея Шептицького

Центр імені митрополита Андрея Шептицького, який своєю красою та сучасним дизайном захоплює львів’ян, є не лише однією із провідних університетських бібліотек України, а й публічним простором з коворкінгом. Тут об’єднані навчальні аудиторії, публічний культурний простір, конференц-зали, дитяча зона, кафе, книжкова крамниця, виставкова зона, адміністративні приміщення та бібліотека. Четвертий поверх називають зоною коворкінгу – тут можна знайти зручні місця для читання, роботи за комп’ютером та командної роботи. А перший поверх відкритий для всіх відвідувачів, навіть для тих, хто не оформив абонемент і не є студентом чи працівником УКУ. 

Де шукати: на вулиці Стрийській, 29.

Ціни:

Коли приходити: у будні з 9:00 до 22:00, в суботу з 10:00 до 17:00, а в неділю – 12:00 до 17:00.

 Їсти, пити, дихати: 10 ресторанів Львова, які працюють під час карантину  

Последние новости