Нове місце: на Шевській готують пшеничне ризотто і хумус зі стрийських ясьок

На Шевській готують пшеничне ризотто і хумус зі стрийських ясьок. Фото: «Leo»/Facebook

В самому серці Львова, на вулиці Шевській, відкрили оновлений заклад «Leo», де можна скуштувати пшеничне ризотто і хумус зі стрийських ясьок. І це все в поєднанні з мальовничими краєвидами.

Своє, українське

В закладі подають не просто вишукані страви, тут усі продукти є місцевими, тобто вирощеними фермерами на Львівщині. А, погодьтесь, що українське завжди смачніше.

«Leo – це ставка на місцеві продукти, переважно від фермерів Львівщини, незалежно від того, готуємо ми страви галицької кухні чи світову класику. Адже локальні продукти – це не лише патріотично, але й здорово та екологічно», – розповідають автори закладу.

Що по атмосфері

Інтер’єр в ресторані «Leo» створений без краплі кітчу, в якому насамперед зручно та затишно. Це місце в самому центрі, де ви зможете сховатися від гамору туристів і любителів «подвіжувати».

Цікаво, що інтер’єром закладу займалась фінська архітекторка Маріка Аро разом із львівськими дизайнерами. Маріка називає напрямок дизайну No Kitsch Modern Classic.

Що поїсти

Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів». Тут можна смачно поснідати яйцями та фруктово-ягідними млинцями. Тут ви можете скуштувати бізнес-ланчі (з 12:00 до 15:00 у будні), які давно знають усі львів’яни як «ті самі обіди в Леополісі». І звісно ж, тут же можна повечеряти в затишній атмосфері.

«Тому в нас є і хумус зі стрийських ясьок (місцевий сорт особливо великої квасолі з солодкавим присмаком), і ніжка качки під азійським кунжутним соусом з українським кунжутом, і пшенична варіація ризотто, а також інші експерименти на тему локальних продуктів», – додають у Leo.

З меню:

Коли приходити

Ресторан «Leo» на вулиці Шевській, 14/16 у Львові працює щодня, з 12:00 до 23:00. Також тут організовують бенкети, корпоративи, весілля, є літня тераса.

Щоб забронювати столик, телефонуйте за номером телефону: (063) 244 53 87.

Нагадаємо, в квітні 2020 року на вулиці Краківській у Львові відкрили новий ресторан «Dolce Vita», який перенесе відвідувачів в Італію, не виїжджаючи з рідного міста.

Від Франції до Азії: 20 нових закладів Львова, які відкрились в 2020 році

Последние новости