У січні 2021 року в центрі Львова запрацював перший мексиканський фаст-фуд «Paprika», де відвідувачі зможуть здивувати смакові рецептори екзотичною їжею.
Інтер’єр
Кожен відвідувач цього закладу зможе відчути себе справжнім «аміго» та порину в атмосферу екзотичної країни.
Що пропонують
У «Paprika» можна скуштувати фірмові мексиканські страви – апетитну касаділью, соковитий бурітос, хрусткі такос (сендвіч із кукурудзяної тортильї складеної навпіл, з різноманітними начинками), пікантні фахітас та традиційну випічку з заварного тіста Чурос.
З меню:
- Комбо Буріто Каса (буріто, пататас, напій) – 125 гривень;
- Комбо Дабл Тако Каса (2 тако, пататас, напій) – 125 гривень;
- Комбо Фахітас Цедро (фахітас, пататас, напій) – 125 гривень;
- Соуси – по 9 гривень;
- Гарячі напої – від 20 до 35 гривень;
- Холодні напої – від 25 до 35 гривень.
Коли приходити
Мексиканський фаст-фуд «Paprika», відкрили на вулиці Князя Романа, 26 у Львові. Двері закладу відкриті для відвідувачів щодня, з 9:00 до 21:00. Якщо маєте якісь запитання стосовно роботи ресторану чи хочете забронювати столик, телефонуйте за номером (097) 331 8149 або (032) 244-55-93.
Нагадаємо, у Львові запрацював перший смарт-ф’южн ресторан «WA», де поєднують кулінарні традиції різних країн світу та не використовують підсилювачів смаку.
Раменна, брассерія, канабіс-кафе: 20 нових ресторанів Львова, які відкрилися в 2020 році
Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram
Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook