«!Fest» відкриє у Львові третю «Реберню» – найбільшу у місті

«!Fest» відкриє у Львові третю «Реберню» – найбільшу у місті || Фото: fest.lviv.ua

У Львові особливо популярним є ресторан «Реберня», де чи не щодень вишиковуються довжелезні черги із містян та туристів. Та вже незабаром охочим скуштувати реберець не доведеться довго чекати (але це не точно). Адже сьогодні, 3 грудня, у Львові запрацює найбільша «Реберня» у місті – на перехресті вулиць Стрийської і Наукової.

В чому особливість нової «Реберні»

Нова «Реберня» буде найбільшою у Львові, вона вміщатиме більше, ніж 500 відвідувачів. Але це далеко не всі родзинки. Ще у закладі великі панорамні вікна, з яких відкривається вигляд на озеро, а в теплу пору року тут ще й відкриватимуть терасу.

Стіни ресторану прикрашатимуть твори на гостросоціальні теми вже знаних художників – Андрія Єрмоленка та Ярослава Боднара (в тому числі і через скандал з картинами в Одесі). Також тут буде люстра з ізоляторів Львівського ізоляторного заводу. А інтер’єр доповнятимуть тематичні речі зі Львова, однак цю родзинку власники мережі наразі тримають в таємниці.

Для зручності відвідувачів, біля нової «Реберні» будуть паркомісця. А поруч – озеро, біля якого можна прогулятися після ситної трапези, а також нові магазини.

Меню

Як і в інших «Ребернях», тут готуватимуть ребра і до ребер. Традиційно, приборів не даватимуть. У закладі запевняють, що руками їсти м’ясо набагато смачніше. Також можна буде скуштувати крафтового пива від пивоварні «Правда».

Де шукати

«Реберня» належить до мережі ресторанів «Холдингу емоцій !FEST». Заклад запрацює на вулиці Стрийській, 202 у Львові. Відкриття відбудеться сьогодні, 3 грудня 2021 року, о 18:00. Надалі ресторан прийматиме відвідувачів щодня, з 12:00 до 0:00. 

Додамо, що у Львові працює дві «Реберні» «Холдингу емоцій !Fest»: на вулиці Підвальній, 5 (там, де завжди черги) та на вулиці Старознесенській, 24-26. Окрім того, вони є у таких містах, як: Київ, Чернівці, Одеса та Тернопіль. 

Читайте також:

Нові ресторани у Львові, які відкрились восени 2021 року

Ресторани Львова, де можна зустріти Новий рік 2022: огляд із цінами

Перше, друге та компот: де у Львові смачно і недорого поїсти

Последние новости