Нові ресторани у Львові, які відкрилися восени 2021 року

Нові ресторани у Львові, які відкрилися восени

Нові ресторани у Львові, які відкрилися восени Фото: unsplash.com/Jakub Kapusnak

Дозвілля та їжа
24 листопада 2021 18:00

Незважаючи на карантинні обмеження, цієї осені у Львові відкрили кілька нових ресторанів, вартих уваги. На гастрономічній карті міста Лева з'явилися заклади, які потішать гостей екзотичною кухнею. Тут вам і частинка яскравої Куби, і атмосфера Аргентини, і навіть азійський стритфуд.

Fugazzeta

На Сихові відкрили перший ресторан аргентинської кухніНа Сихові відкрили перший ресторан аргентинської кухні Фото: fugazzeta.com.ua

Восени 2021 року у Львові відкрили перший в Україні ресторан, де подають фуґаззету – мегасирну, ситну і смачну варіацію піци з Аргентини. Йдеться про ресторан аргентинської та італійської кухонь «Fugazzeta», який запрацював на початку вересня у Сихівському районі міста. Це просторе приміщення на 300 посадкових місць, з відкритою та закритою терасами, а також двома ігровими кімнатами для дітей. Окрім того, у ресторані є спеціальне дитяче меню.

Де шукати: на проспекті Червоної Калини, 66а

Коли приходити: щодня, з 9:00 до 23:00

Eight Bar

У центрі Львова відкрили бар з азійським стритфудомУ центрі Львова відкрили бар з азійським стритфудом Фото: facebook.com/Eight Bar

Також у вересні 2021 року на гастрономічній карті Львова з’явився ресторан, який позиціонує себе як «своєрідний ф’южн смачних коктейлів та азійського стритфуду». Так, у меню нового закладу «Eight Bar» є страви в’єтнамської та азійської кухонь. Тут можна замовити смажені спрінг-роли, снеки, основні страви, десерти, вино і пиво, крафтові безалкогольні та гарячі напої. Окрім коктейлів, у барі пропонують також пиво.

Де шукати: на вулиці Костюшка, 8

Коли приходити: у будні з 12:00 до 00:00, а у вихідні – з 14:00 до 00:00

Dos Almas

В центрі Львова відкрили перший кубинський барВ центрі Львова відкрили перший кубинський бар Фото: facebook.com/dosalmaslviv

Ще одне цікаве відкриття цієї осені – коктейльний бар «Dos Almas», який позиціонує себе як «перший кубинський бар на Західній Україні». У коктейльній карті бару представлені вісім класичних кубинських та авторських коктейлів вартістю від 125 гривень. Крім того, тут пропонують 60 видів рому. Власники запевняють, що це найбільша колекція рому у Львові. До напоїв можна замовити тако, начос з гуакамоле, перуанське севіче чи кукурудзу по-кубинськи.

Де шукати: на вулиці Ставропігійській, 5

Коли приходити: щодня, з 17:00 до 23:00

Морквяна Мар’яна

Морквяна Мар'янаМорквяна Мар'яна Фото: facebook.com/morkviana.mariana

Восени виникає бажання закутатись в плед, випити гарячого какао та посмакувати улюбленим десертом чи круасаном. І у Львові нещодавно з’явилось місце, яке допоможе втілити це бажання у реальність. «Морквяна Мар'яна» – це кондитерська у центрі Львова, яка «розрослася» із маленької домашньої пекарні. Найпопулярнішим замовленням у закладі є ніжний круасан із начинкою з крему на основі вершкового сиру Маскарпоне з трояндовим повидлом. 

Коли приходити: щодня, з 8:30 до 22:00

Де шукати: на вулиці Староєврейській, 40 

Кав'ярня Code

Кав’ярня «Code»Кав’ярня «Code» Фото: unsplash.com/Nathan Dumlao (умовне)

Кав’ярень у Львові забагато не буває! Тож останнього осіннього місяця у місті Лева з’явилась ще одна – «Code». Це невеличкий заклад із одним залом, площею 50 метрів квадратних, де не подають каву ручного приготування, а натомість пропонують фільтр.  Щодо закусок, то у кав’ярні «Code» можна замовити пампухи, сендвічі, збірні сніданки, десерти.

Коли приходити: з 9:00 до 21:00

Де шукати: на вулиці князя Романа, 16

Читайте також:

Ресторани Львова, де можна зустріти Новий рік 2022: огляд із цінами

Позаздрять усі подруги: п'ять інстаграмних ресторанів Львова

Перше, друге та компот: де у Львові смачно і недорого поїсти

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах