Місця для зимової фотосесії у Трускавці: 10 локацій із різдвяними інсталяціями

Місця для зимової фотосесії у Трускавці: 10 локацій із різдвяними інсталяціями || Фото: Юрій Богун

Курорт Трускавець – прекрасне місце для зимової фотосесії. До новорічно-різдвяних свят у центрі оздоровниці встановили немало цікавих інсталяцій із ілюмінацією та без неї.

VG Львів покаже 10 інстаграмних локацій у Трускавці 2021-2022 для казкової зимової фотосесії. 

Головна новорічна ялинка Трускавця

Головний символ Нового 2022 року у Трускавці засвітили у День святого Миколая. Новорічне дерево встановлено на майдані Незалежності. 

Ялинка у Трускавці є штучною, прикрашена скляними кульками та ілюмінацією, на верхівці – зірка.

Фото біля розкішної новорічної красуні неодмінно має бути у галереї кожного, хто на зимові свята завітає у Трускавець.

Різдвяний ярмарок

Дерев’яні хатинки з ілюмінацією на площі Незалежності у Трускавці – місце, де не лише можна зігрітися гарячим чаєм, або глінтвейном, скуштувати равликів чи витриманого овечого сиру, а також зустріти святого Миколая, тут ще й виходять дуже інстаграмні фото. Перевірено! 

Олені святого Миколая

Цікава різдвяна інсталяція з ілюмінацією у вигляді двох оленів та карети з відкритим верхом. Діти не соромляться залазити у середину. Їхні матусі теж.

Оленів встановлені на Різдвяному ярмарку, біля ялинки. Ідіть на світло – не проґавите.

Трускавецький сніговик

Цей красунчик теж «живе» на Різдвяному ярмарку. У лівій руці тримає куманець із написом «Трускавець». Не тане!

Гігантська новорічна іграшка

Інсталяція з ілюмінацією у формі новорічної іграшки встановлена біля Художнього музею Михайла Біласа. Новорічноу 3D-іграшку у Трускавці за 154,9 тисячі гривень кілька років тому встановив підприємець Сергій Трубніков із Харкова. Тривалий час вона вважалася найбільшою в Україні.

Різдвяний янгол

Ще одна чарівна інсталяція встановлена на балконі музею Михайла Біласа. Це – різдвяний янгол. Найкращі світлини виходять, коли тільки-тільки сутеніє та включають ілюмінацію.

Музична альтанка

Дуже романтична локація курорту Трускавець. На вихідні тут часто дають концерти оркестри, втім, це триває лише годину-півтори, а решту часу альтанка вільна.

Інстаграмні фотосесії тут виходять не лише у період зимових свят, а увесь рік.

Сквер у формі скрипки

Дуже романтичне місце у Трускавці, яке неодмінно слід відвідати, – музичний сквер із деревами-ліхтарями біля школи мистецтв імені Романа Савицького, що на вулиці Річки, 11. Відкрили його цьогоріч і він вже навіть встиг потрапити до книги рекордів України, як найбільший в Україні музичний сквер

Снігові скульптури

Цілком ймовірно, що на момент виходу цього матеріалу, ця локація вже буде не такою, як на фото, адже майстер постійно вдосконалю свій сніговий шедевр, або щось змінює. Людям подобається, і це – головне.

Оригінальні снігові скульптури у Трускавці встановлені навпроти кінотеатру «Злата», що на вулиці Тараса Шевченка.

Різдвяний вінок 

Фотозону у вигляді різдвяного вінка з хвої, прикрашеного численними золотими ялинковими кульками та великим бантом, встановили біля одного з магазинів одяку на вулиці Тараса Шевчека у Трускавці. Особливо чарівний має вигляд ця різдвяна композиція, коли притрушена снігом.

[read_more_vg id="1190998"]

 

 

Последние новости