Нове місце для вечірніх селфі: у Трускавці відкрили незвичайний сквер

Нове місце для вечірніх селфі: у Трускавці відкрили незвичайний сквер. Фото: Юрій Богун

Нове місце для вечірніх селфі: у Трускавці відкрили незвичайний сквер. Фото: Юрій Богун

Дозвілля та їжа
04 листопада 2021 10:21

У курортному місті Трускавець на Львівщині з'явилося нове місце для вечірніх прогулянок і селфі –  музичний сквер. Його відкрили кілька днів тому біля школи мистецтв імені Романа Савицького, що неподалік залізничного вокзалу, на вулиці Річки, 11. Сидіння на лавочці під деревами-ліхтарями після заходу сонця перетворюється нанеймовірне світлове шоу. 

Ідея створення у Трускавці музичного скверу належить керівництву школи мистецтв, реалізувати ж її вдалося завдяки конкурсу громадських ініціатив Львівської області.

На вистеленій у формі скрипки з орнаментом скрипкового ключа бруківці з’явились лавочки, що підсвічуються. В центрі та з боків композиції – дерева-ліхтарі. Бракує лише музики. Втім, за словами директора Трускавецької школи мистецтв імені Романа Савицького Ігора Нича, це питання часу. 

«Тут є гарне місце, де ми хочемо встановити естраду, вона пасуватиме поміж двома черешнями, а також закупити паркові ударні інструменти, на яких дітки могли б практикувати свої теоретичні знання», – розповів Ігор Нич.

Нагадаємо, що на початку літа у Трускавці з'явилася алея парасольок. Тепер Львів – не єдине місто в області, де є така різнокольорова атракція. Місце одразу ж стало дуже популярною туристичною локацією.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах