Татова гордість: оголошення на стовпі 10-річної дівчинки зі Львова зібрало 30 тисяч підписників на YouTube

Татова гордість: оголошення на стовпі 10-річної дівчинки зі Львова зібрало 30 тисяч підписників на YouTube. Фото: rosa-wolke.livejournal.com

YouTube-канал 10-річної дівчинки Віталіни з Рудного, що біля Львова, за кілька діб зібрав понад 30 тися підписників. До того її канал «Природа ТВ», де вона викладала відео про своїх домашніх улюбленців, упродовж року мав лише 15 підписників. Втім оголошення на стовпі, написане дівчинкою на аркуші з учнівського альбома, все змінило. Воно стало вірусним.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Підписуйтеся на канал Природа ТВ. Там знімаю цікаві відео. Там такий малюнок побачите з квітами». Саме з цього оголошення, написаного дитячою рукою, розпочалася ця неймовірна історія. Його опублікувала користувачка Твіттеру. Вона запевнила, що дитини не знає, а публікує його, бо розчулило. 

«На цьому каналі ви побачите багато мальовничих куточків нашого краю. Підписуйтесь на наш канал, щоб не пропустити нових цікавих відео!», – йдеться в описі каналу 10-річної Віталіни з Рудного.

На каналі «Природа ТВ» є кілька десятків зворушливих відеороликів, знятих дитиною. Головні герої її відео: котик Пушинка, папуга Кеша, чотири курки – Біла, Коні, Мері, Конюшина і рибка Карась. На канал тривалий час було підписано не більше 15 людей, але за три доби після появи у мережі оголошення зі стовпа кількість підписників збільшилася до 30 тисяч.

Неймовірна історія надихнула багатьох. Українці та різні організації почали масово публікувати схожі оголошення, а фото Віталіниного стало вірусним.

Нагадаємо, п’ятнадцять років тому трирічна львів’янка Софія Спільник кинула у Тису пляшку з запискою, коли їхня родина відпочивала біля Виноградова на Закарпатті. Листа написали її старші сестри. Нещодавно угорці знайшли пляшку і розшукали дівчину. 

Последние новости