Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня)

Куди піти у Львові цього тижня (12-18 серпня): афіша подій

Цього тижня львів'ян та гостей міста чекають безліч крутих подій. В розділі афіша Львова завжди є щось цікавеньке: літні вечірки на дахах, гумористичні шоу, фільми під відкритим небом, фестивалі, прем'єри театральних вистав та багато іншого. Однак VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 12 по 18 серпня 2019 року, які варто відвідати.


Романтичні світові хіти та фільм "Амелі" на даху під зорями

Романтичні світові хіти та фільм "Амелі" на даху під зорями

Цього вечора відвідувачі поринуть у світ романтики та Франції на даху під зорями. Що може бути краще, ніж проводити разом теплі літні вечори у чудовій атмосфері? Прекрасна музика, гарний фільм та відкрите небо. Відвідувачів чекає виступ гурту Duo Dose та перегляд фільму “Амелі”. 

Де: !FESTrepublic

Коли: 13 серпня, 19:00

Ціна: від 250 гривень


Концерт "Pre-Оpening. Квадромузика"

Концерт "Pre-Оpening. Квадромузика"

Музичний проект під назвою “Нова квадромузична система оркестру Віртуози Львова” буде представлено просто неба на площі. Особливістю цієї системи є те, що слухачі будуть знаходитись всередині  концертного майданчику, а навколо, відповідно по чотирьох  його сторонах буде розташований оркестр. У такий спосіб гості сприйматимуть композиції не стереофонічно,  а  в квадро звучанні. Виконуватимуться  популярні твори світової  музичної класики – А.Вівальді, Й.С.Баха, В.А.Моцарта, М.Скорика, а також хіти з репертуару оркестру.

Де: Ратуша

Коли: 13 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно


Вечірка і допрем'єрний показ "Одного разу в Голлівуді" Тарантіно

Вечірка і допрем'єрний показ "Одного разу в... Голлівуді"

"Одного разу в... Голлівуді"  – дев'ятий фільм Тарантіно, події якого розгортаються в Лос-Анджелесі кінця 1960-х. Телевізійний актор Рік Далтон і його дублер Кліфф Бут разом намагаються стати зірками Голлівуду: ходять на проби, випивають із продюсерами, знайомляться з акторкою Шерон Тейт... Але ніхто з них навіть не підозрює, що станеться зовсім скоро. На вечірку перед фільмом гостям пропонують прийти вбраними у жовтий спортивний костюм чи гавайську сорочку.

Де: Кінопалац

Коли: 14 серпня, 19:00

Ціна: від 100 гривень


 VI Міжнародний музичний фестиваль "Музика в старому Львові"

VI Міжнародний музичний фестиваль "Музика в старому Львові"

Протягом 16 днів, у рамках фестивалю, на найрізноманітніших історичних локаціях міста, відбудеться більше 10-ти подій за участі найкращих українських колективів і музикантів із Львова, Одеси та Києва, а також із Польщі та США. Усі заходи спрямовані показати унікальність музичної культури.

Де: м. Львів

Коли: 15 серпня - 31 серпня, 16:00


Концерт "Українська Пісня"

Концерт "Українська Пісня"

У концерті беруть участь переможці всеукраїнського відбору та справжні зірки української сцени.  Тільки десять кращих фіналістів вийдуть цього вечора на сцену та заспівають на одній сцені з кумирами мільйонів українців. Окрім рішення журі на результат конкурсу впливає і інтернетголосування, тому саме глядачі можуть обрати кращих з найкращих та побачити наживо. Хедлайнери: польський рок-гурт "ENEJ" та український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Alyosha.

Де: Арена Львів

Коли: 17 серпня, 18:00

Ціна: від 350 гривень


Концертна програма "Шампанські очі" до Дня народження Кузьми Скрябіна

Концерт "Шампанські очі"

Естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом відомого українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка виконає відомі пісні з репертуару Кузьми Скрябіна. Популярні хіти співака звучатимуть виключно голосами музичних інструментів оркестру.

Де: Ботанічний сад Львівського університету на Черемшини

Коли: 17 серпня, 20:00

Ціна: 200 - 650 гривень


РОДИНАfest у Горіховому гаю

РОДИНАfest у Горіховому гаю

РОДИНАfest - це тепла сімейна атмосфера, місце, де об’єднуються серця всіх поколінь, розваги та конкурси для кожного члена родини від малюка до бабусі з дідусем. Львів’яни зможуть відвідати виставку-ярмарку майстрів рукоділля, різні майстер-класи, взяти участь у розіграші призів та сімейних квестах. Для дітлахів організатори розроблять розважальну зону і вручать подарунки. Зокрема, львівські родини зможуть зробити сімейні фото у фотозоні. Гостей розважатимуть дитячі ансамблі.

Де: Горіховий Гай

Коли: 18 серпня, 12:00

Ціна: безкоштовно


Сергій Жадан. Вірші на даху

Сергій Жадан. Вірші на даху

Ім’я Сергія Жадана відомо не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський діяч, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу "Книга року Бі-Бі-Сі", лауреат премії Президента України "Найкраща книжка України", лауреат премії "Анеглус", людина, яка об’єднує Схід і Захід.

Де: !FESTrepublic

Коли: 18 серпня, 19:00

Ціна: 250 - 450 гривень

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости