Арена Львів

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Стадіон "Арена Львів" – найсучасніший та один з найновіших у Європі. Комфортна та прекрасна спортивна споруда з розвиненою інфраструктурою збудована спеціально до чемпіонату Євро-2012 і призначена обслуговувати спортивні та розважальні події найвищого рівня і масштабу.

Концепція розвитку стадіону передбачає поступове перетворення об’єкту на центр спортивного, культурного та ділового життя міста Львова.

Стадіон розрахований на 34 915 місць, із яких 600 – для почесних гостей у VIP-зоні та близько 150 в зоні скайбоксів. Конструкція запроектована таким чином, щоб створювати максимальний ефект присутності глядачів на полі. Усі місця розміщені під накриттям.

У п’ятиповерховому адміністративному корпусі знаходиться ігрова зона (тренерські, роздягальні для гравців, кімнати арбітрів та делегату матчу), прес-центр, конференц-зали, VIP-сектор, ресторан, офіси організаторів чемпіонату, а також чимало комерційних площ.

Особливістю стадіону є "променада", яка розподіляє потоки відвідувачів між першим і другим ярусами арени. Променада не тільки регулює глядацькі потоки - на ній розташована основна кількість фастфудів і громадських туалетів. Замикаючи кільцем весь стадіон, променада надає зручний простір для прогулянок і полегшує орієнтацію на стадіоні.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...