Пуцуй мешти: куди піти у Львові на останніх вихідних осені

Куди піти у Львові на цих вихідних: афіша подій

Цього вікенду у Львові відбудеться безліч концертів і вечірок. Музика лунатиме ледь не в кожному закладі на будь-який смак. В розділі афіша Львова завжди є багато цікавого: вистави, перегляди кінофільмів, гумористичні шоу. Втім, VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 29 листопада по 1 грудня 2019 року, які варто відвідати.


Концерт гурту Курган & Агрегат

Концерт гурту Курган & Агрегат у Львові

Курган & Agregat (також відомі як Селюки) — український хіп-хоп гурт, що співає східноукраїнським суржиком. Вони змушують глядачів кожною клітинкою тіла відчувати сільську романтику. Їхні концерти — це повне занурення у світ, де за допомогою своєї простоти і щирості, Kurgan & Agregat зможуть достукатися до кожного серця.

Де: !FESTrepublic

Коли: 29 листопада, 20:00

Ціна: від 250 гривень


Вечірка та серіал "Black Mirror"

Вечірка та перегляд серіалу "Black Mirror"

У холі кіноцентру працюватимуть кілька зон: танцювальна, кальянна та ігрова. У танцювальній зоні гратиме діджей Biganski. З 00:00-6:30 перегляд сералу “Чорне дзеркало” англійською мовою з українськими субтитрами, 6 найкращих серій з усіх сезонів.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 29 листопада, 22:00

Ціна: від 160 гривень


Collab | Showcase

Collab | Showcase

Першими в такому форматі покаже себе формація Collab. Утворена не так давно команда налічує якісний та досить широкий список учасників, та вже має на своєму рахунку кілька хороших привозів та цікавих проектів. Це буде перша dnb вечірка з новим звуком.

Де: Панорама-бар "Вежа"

Коли: 29 листопада, 23:00


Лазерне шоу

Лазерне шоу у Львові

Львів'ян і гостей міста кличуть на безкоштовне лазерне шоу. Щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі на перехожих чекає неймовірне світлове шоу на торговому центрі "Вернісаж", що на Шевській.

Де: ТЦ Vernissage Lviv Mall

Коли: 29 листопада - 1 грудня, 20:00


Вечірка Break Free

Вечірка Break Free

Вечірка буде приурочена до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом. Гостей розважатимуть хіти Queen, The Rolling Stones, Kiss, Led Zeppelin, Pink Floyd, AC/DC, Deep Purple, Alice Cooper. Організатори обіцяють неповторну атмосферу, запальні танці і смачне пиво.

Де: Правда. Beer Theatre

Коли: 30 листопада, 21:30

Ціна: від 160 гривень


Вечірка Just Do It

Вечірка Just Do It

Окрім концерту захід передбачає розваги для малечі, виставки, майстер-класи та частування смаколиками.

Де: Музейно-Культурний Комплекс Пивної Історії - Львіварня

Коли: 30 листопада, 18:00

Ціна: 800 гривень,  на захід 


Вечірка Земляни

Вечірка Земляни у Львові

Організатори запрошують всіх бажаючих на шоукейс місцевих улюбленців та  гостей. 

Де: Club151

Коли: 30 листопада, 22:00

Ціна: 150 - 250 гривень


Чорний аукціон в SOCLE

Чорний аукціон в SOCLE

В шоурумі відбудеться pop-up одягу, взуття та аксесуарів улюблених брендів: C.P. Company, Stone Island, Barbour, Woolrich x Nanamica, Folk, Norse Projects, A.P.C., Carhartt, Garbstore, YMC, Ten C, Albam, Our Legacy, Edwin, Prada, Nike, New Balance, Adidas і тд, і тд. Крім речей, будуть також цікаві ножі відомих світових брендів. Частина речей продаватиметься за фіксованою ціною, частина — буде йти з аукціону. Крім того, речима можна буде мінятись на умовах бартеру — при згоді обох сторін.

Де: SOCLE (Шоурум SOCLE)

Коли: 30 листопада, 16:00


Вечірка Basseidon

Вечірка Basseidon у Львові

BASSEIDON - серія андеграундних рейв двіжів. Команду складають DJs різних стилів музики Trap / Dubstep / BassHouse / Jungle Terror / HardStyle / HybridTrap / FutureBass. Цього разу зиму зустрічатимуть в особливому місці Bit-Beat Club. 

LINE UP:

Де: Bit-Beat Club

Коли: 30 листопада, 23:00

Ціна: 100 - 150 гривень


Вечірка Суботній Денс

Вечірка Суботній Денс

Пульсуючі ритми фанку, олдскульне диско та відбірний хаус. Після концерту гурту Фіолет львів’ян запрошують запалювати разом з Ryabinin (Evgeniy Ryabinin), D Onyx (Dana Martin), Fisher (Adrian Fisher). Пора прощатися з осіннім сезоном та зустрічати новий гарячими танцями.

Де: !FESTrepublic

Коли: 30 листопада, 22:30

Ціна: до 100 гривень


Концерт BARK

 BARK виступить у Львові

BARK (downtempo/trip-hop) з Нью-Йорку з’явився в 2014 році. Це група трьох мультиінструменталістів. В Україні - та на європейському континенті - гурт гратиме вперше. "Розвідка" шістьма українськими містами в листопаді передує великому європейському туру навесні 2020-го. Концерт у Львові супроводжуватиме Kurs Valut (dnipropop, котрий звучить подібно до EBM/синтпопу/електро). Спіритична аеробіка й індустріальний містицизм, витанцювані на ґрунті української повсякденності.  

Де: Порохова вежа

Коли: 30 листопада, 19:00


Rock Mozart Le Concert

Rock Mozart Le Concert у Львові

Життя і музика великого генія Моцарта буде по-новому втілена у реальність, а сам композитор постане перед глядачами як справжній рок-музикант, що заперечує канони і несправедливість свого часу. У концерті задіяно понад півсотні артистів.  Артисти покажуть захоплюючу історію життя, кохання і смерті великого Моцарта, якого по праву можна вважати першим рок-музикантом в історії.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 30 листопада, 19:00

Ціна: 350 - 1 550 гривень

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости