Диван зачекає: куди піти у Львові цього тижня (20-26 січня)

Куди піти у Львові цього тижня (20-26 січня)

Цього тижня у Львові відбудеться безліч різноманітних концертів: від колядок до Моцарта. Запалювати можна буде також на тематичних вечірках під звуки техно та драм-енд-бейсу. VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 20 по 26 січня 2020 року, які неможливо проґавити.

Більше подій завжди є в розділі афіша Львова.


Концерт хору імені Григорія Верьовки

Концерт хору імені Григорія Верьовки у Львові

Репертуарний діапазон колективу сягає від зразків етносу та фольклору до класичних обробок, творів а-капела; від вокально-хореографічних сцен до композицій з елементами народних дійств. В програмі концерту буде багато різножанрових композицій: історичні думи, чумацькі та козацькі пісні з танцями, хорові жартівливі сценки, обрядова лірика, а також оригінальні пісні сучасних композиторів. У більшості цих композицій музика, танець і спів виступають органічним триєдністю.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 20 cічня, 17:00, 20:00

Ціна: 240 - 750 гривень


ТНМК "Різдвяний акустичний вертеп"

ТНМК "Різдвяний акустичний вертеп" у Львові

Танок На Майдані Конго представить "Теплий Різдвяний акустичний вертеп", до якої увійшли святкові пісні та акустичні версії відомих композицій. Всі учасники гурту перетворяться на персонажів класичного українського вертепу - чорта, царя, янгола та інших. Між піснями музиканти розіграють міні виставу по мотивах різдвяних традицій, але у сучасному контексті. Ідея програми належить Олегу “Фагот” Михайлюті, який одразу вирішив, що буде чортом. Усі вірші та лібрето до вистави написав Олександр “Фоззі” Сидоренко.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 22 cічня, 19:00

Ціна: 240 - 1 290 гривень


Mozart BirthDay. Три Моцарти

Mozart BirthDay. Три Моцарти

Львівська національна філармонія підготувала цілий вікенд, присвячений музиці віденського класика. Розпочне його концерт із творів трьох Моцартів: батька – Леопольда, який був чудовим музикантом, композитором та, без сумніву, прекрасним менеджером, сина – Вольфґанґа Амадея, одного із найпопулярніших композиторів сучасності, та внука – Франца Ксавера, або львівського Моцарта, адже більшу частину він жив і творив саме у цьому місті.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 23 cічня, 19:00

Ціна: 100 - 400 гривень


Французький короткий метр у "Кінопалаці"

Французький короткий метр у "Кінопалаці"

У "Кінопалаці" пройде показ французьких короткометражок. До уваги глядачів п'ять різножанрових стрічок, які стали учасниками престижних міжнародних кінофестивалів і мають безліч нагород: CLERMONT-FERRAND ISFF, PALM SPRINGS ISFF, LOCARNO IFF, LEUVEN ISFF, EI GOUNA FF, LINEA D'OMBRA, BROOKLYN HORROR FF.

Де: Кінопалац

Коли: 23 cічня - 29 cічня, 19:00


Вечірка "SKOVORODA Pislya Svyat Fest"

Вечірка "SKOVORODA Pislya Svyat Fest"

Хто ж не знає давню галицьку мантру "Після свят"? На цій вечірці її буде втілено в життя. Організатори обіцяють створити усе тематично та концептуально, поєднати улюблені традиції та найцікавіше з сучасного у форматі "Молодіжне Різдво". Хедлайнери настрою – яскравий дует YUKO, на який у Львові вже зачекались. Вокал, від якого мурахи слонами, соковиті синтезатори та колоритний настрій.

Де: !FESTrepublic

Коли: 24 cічня, 19:00

Ціна: 200 гривень


Кінопоказ "Людина з табуретом"

Кінопоказ "Людина з табуретом" у Львові

"Людина з Табуретом" – документально-пригодницький фільм про останню подорож мандрівника та режисера Леоніда Кантера. У 2004 на звичайній київській кухні студенти вигадали просту, але безумну гру "З Табуретом до океану": донести чотири дерев’яні табурети до чотирьох океанів. Леонід знімав усе, що його оточує, що і обернуло його життя на кіно. Повернувшись в Україну мандрівників зустрічає полум’я війни. Стрічка "Людина з табуретом" мала бути маніфестом одвічній силі людських мрій і її потужних дій. Проте сценарій змінило саме життя, а точніше – подорож, яку безстрашний мрійник вирішив здійснити останньою. Після показу автори фільму розкажуть історію його створення, а глядачі матимуть нагоду поставити свої запитання та поділитися враженнями.

Де: Львівський кіноцентр Lviv Film Center

Коли: 24 cічня, 19:00

Ціна: від 80 гривень


Вечірка We Will Rock You

Вечірка We Will Rock You

В останню суботу січня львів’яни можуть разом запалити атмосферу легендарних часів. Цієї ночі прозвучать рок-хіти всіх часів і народів. Тут можна буде відбивати ритм під "WE WILL ROCK YOU", знімати stories під "IT’S MY LIFE", а під ранок в унісон затягнути "Zombie, zombie, zombie-ie-iе".

Де: !FESTrepublic

Коли: 25 cічня, 22:00

Ціна: до 23:00 безкоштовно


Відкриття МолоДвіжЦентру

Відкриття МолоДвіжЦентру

Цей центр стане новою платформою, новим осередком для молоді Львова, для її розвитку та розвитку міста. МолоДвіжЦентр стане одним з найбільших у своєму роді в Україні. Тут працюватиме кухня, гардероб, великий зал для нарад великий зал для івентів, кімнати для воркшопів, офіс, санвузли і технічні приміщення. З приміщення можна буде вийти у внутрішній дворик, де незабаром облаштують громадський простір.

Де: МолоДвіж Центр. Львів / MoloDvizh Center. Lviv

Коли: 25 cічня, 14:00


Вечірка Гряз’. Patrice

Вечірка Гряз’. Patrice

На вечірці дивуватимуть глибоким дабстепом, танцювальним бейсом та перкусивним британським техно. У якості хедлайнера запросили Patrice з Манчестера. За плечима в Патріка два ефіри з Loefah на Rinse FM, сети на фестивалях Boom Bap, Outlook, ефір на Keep Hush та заворожуюче EP з Pete Cannon, що вийшло на впливовому британському лейблі Swamp 81.

Де: Club151

Коли: 25 cічня, 23:00

Ціна: від 200 гривень


Концерт гурту US Orchestra

Концерт гурту US Orchestra у Львові

US Orchestra – це троє молодих музикантів, що грають українську традиційну інструментальну музику, яку віднаходять у фольклорних експедиціях та музичних архівах. До нового альбому "Smoke on the mustache", який представлять у Львові, увійшла винятково інструментальна танцювальна музика, записана від трьох музикантів з Диканьки: братів-скрипалів Павла та Михайла Чередників і бубніста Романа Дядюри.

Де: TEATR. Club

Коли: 25 cічня, 19:00

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости