Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові у ці вихідні (21-23 лютого)

Куди піти у Львові на цих вихідних (21-23 лютого)

Вихідні у Львові це завжди весело. Посиденьки в кав'ярні за філіжанкою кави можна легко завершити гучною вечіркою. Найближчий вікенд пропонує львів'янам і гостям міста концерти відомих виконавців, вечірки, гумористичні шоу, театральні вистави, літературний вечір. Все це і, навіть, більше вже є в розділі афіша Львова.

Втім, VG Львів традиційно зібрав найочікуваніші івенти з 21 по 23 лютого 2020 року, які варто відвідати.


Французьке кіно

Французьке кіно

Глядачам покажуть стрічку "Портрет дівчини у вогні" Селін Сьямма, яка отримала Премію за найкращий сценарій та квір-пальму на Каннському кінофестивалі. Події фільму розгортаються у французькій Бретані XVIII століття. Молода художниця отримує замовлення на весільний портрет дівчини. Днями вона уважно вивчає свою модель, а ночами пише її портрет. Поступово героїні зближуються все сильніше. Кожному глядачеві на вході наливатимуть келих фрацузького вина.

Де: L'amour de trois. Млинці, вино, кіно

Коли: 20 лютого, 19:00

Ціна: від 120 гривень


Прем'єра "Кабаре Бухенвальд. Вечір 1"

Прем'єра "Кабаре Бухенвальд. Вечір 1"

Кабаре Бухенвальд – це кабаре останньої надії, героїні котрого покажуть глядачам внутрішню сторону буття актриси. Територія театру імені Леся Курбаса допоможе поринути в атмосферу дійства, адже саме як кабаре, ще на початку ХХ століття, будували приміщення сучасного театру.

Де: Львівський академічний театр імені Леся Курбаса

Коли: 21 лютого - 22 лютого, 19:00

Ціна: 100 - 300 гривень


Вечірка Say My Name

Вечірка Say My Name

Хтось жартує, що R&B в сучасному звучанні означає "rich and beautiful", але у !FESTrepublic кажуть, що R&B - це насамперед про багатогранну музику.  Улюблені нові та старі танцювальні хіти The Weeknd, Black Eyed Peas, Mary J. Blige, Beyonce, Kelly Rowland, Ciar та інших у міксах від справжніх майстрів своєї справи. Розкачають танцпол:


Де: !FESTrepublic

Коли: 21 лютого, 22:00

Ціна: до 100 гривень


Latexfauna у Львові

Latexfauna у Львові

Latexfauna — український музичний гурт у жанрі дрім-поп. Виконує пісні українською та суржиком. Виступають з 2015 року.

Де: Нічний клуб Малевич \ Malevich Night Club

Коли: 21 лютого, 20:00

Ціна: 250 - 600 гривень


Концерт The eye of time

Концерт The eye of time

The eye of time - соло-проект французького музиканта Marc Euvrie із тегами Electronic / Dark / Modern Classic / Ambient / Industrial / Post-rock. Музичний розвиток Marc Euvrie глибоко пов’язаний із французькою панк-хардкор DIY сценою. Він почав грати на фортепіано в 9 років, склав свої перші п'єси в 15 років і після закінчення школи навчався на віолончелі в консерваторії. Nug - гурт з Івано-Франківська/Дрогобича. Ghost Cities - проект мультиінструменталіста Миколи Лебедя, участника київсього ноу-джаз тріо H.Soror.

Де: TEATR. Club

Коли: 21 лютого, 19:00

Ціна: від 220 гривень


Вечірка Hip Hop Ya Don't Stop

Вечірка Hip Hop Ya Don't Stop

Чергова вечірка від Night Ambassadors, про яку говоритимуть ще довго. Обери зручне взуття і найдрайвовіших друзів, щоб запалити по повній. Атмосферу Hip Hop вайбу доповнить крута локація. Гостей заворожать музикою:

Де: Club151

Коли: 21 лютого, 22:30

Ціна: від 216 гривень


Вечірка Black Event

Вечірка Black Event

Всі поціновувачі Rnb і Hip-Hop обов’язково будуть запалювати на цій вечірці. Всім, хто обожнює танці і позитивний вайб,цей вечір запам’ятається надовго.

Де: Правда. Beer Theatre

Коли: 22 лютого, 22:00

Ціна: від 200 гривень


Sunday BazaarR

Sunday BazaarR у Львові

Львів'ян запрошують на недільний маркет вінтажних та секонд-хенд речей Sunday BazaarR. Останній open air Sunday BazaarR в цьому році. Відвідувачі матимуть змогу придбати вживані речі за демократичними цінами. Це маленький базар, на якому, добре порившись, можна знайти щось потрібне собі, серед старих картин та особистих колекцій.

Де: Галерея "Дзиґа"

Коли: 23 лютого, 13:00

Ціна: безкоштовно

Обговорити ці події можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости