Концерт The eye of time

Афіша - Концерти - Концерт The eye of time

Афіша - Концерти - Концерт The eye of time

Концерт французького музиканта The eye of time у рамках європейського туру відбудеться у Львові у TEATR. Club у супроводі українського пост-металу Nug та   темного джазу Ghost Cities. 

The eye of time - соло-проект французького музиканта Marc Euvrie із тегами Electronic / Dark / Modern Classic / Ambient / Industrial / Post-rock. 

Музичний розвиток Marc Euvrie глибоко пов’язаний із французькою панк-хардкор DIY сценою, хоча він школу академічної музики. Він почав грати на фортепіано в 9 років, склав свої перші п'єси в 15 років і після закінчення школи навчався на віолончелі в консерваторії. Раніше Еврі грав у декількох групах, під впливом Claude Debussy, Philip Glass, Frederic Chopin, J.S. Bach, Michael Nyman так само як і через любов до Godspeed You Black Emperor, A Silver Mt. Zion та Portishead, він почав переводити своє особисте сприйняття світу в музику, що започаткувала The Eye of Time.

Nug - гурт з Івано-Франківська/Дрогобича. Це колаборація учасника одного з найцікавіших метал-проектів західної України Octopus Kraft – Юрія Дубровського, та музикантів гурту MAUT.

Ghost Cities - проект мультиінструменталіста Миколи Лебедя, участника київсього ноу-джаз тріо H.Soror та Українського Імпровізаційного Оркестру.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах