Організатори Фестивалю Рівності повідомили, що він відбудеться

Не зважаючи на те, що Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення 19 березня акцій на проспекті Свободи перед Оперним театром, Фестиваль Рівності все одно відбудеться у Львові. Про це повідомила організатор заходу.

- Останні новини:  1. Суд заборонив проведення масових заходів у Львові 19 – 20 березня.  2. Фестиваль відбудеться у Львові 19 – 20 березня, як і планувалося. Фестиваль Рівності – це дискусії, кінопокази, фотовиставки і т.п. Ми не боїмося і знаємо, що робимо правильні речі, - написала у Фейсбук організатор фестивалю Рівності Олена Шевченко.  

Нагадаємо, представники ЛГБТ-спільноти запланували проведення у Львові 19 та 20 березня Фестивалю рівності, частиною якого мав стати ЛГБТ-квест. Це обурило частину львівських правих активістів та політичних сил. Із закликом відмовитись від проведення ЛГБТ-акцій виступила також Львівська архиєпархія УГКЦ, а адміністрація готелю "Львів" відмовила у поселенні 25 учасникам Фестивалю рівності. Міська влада Львова також висловилася проти проведення у місті пішохідного квесту за участі представників ЛГБТ-спільноти.

ЛГБТ-фестивалю у Львові відмовили у приміщенні: чому саме

Фестиваль ЛГБТ все ж відбудеться у Львові, але за деяких умов

Львів'яни з нетрадиційною орієнтацією розповіли, як їм живеться у Львові

Последние новости