Порошенко насварив керівника поліції Львова за перекриття руху транспорту

Президент України Петро Порошенко зробив зауваження керівникові патрульної поліції Львова за перекриття руху транспорту під час робочого візиту на Львівщину. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації

Глава держави Петро Порошенко особисто наголосив на недопустимості таких дій із боку патрульних. Адже це, насамперед, створює незручності для учасників дорожнього руху – водіїв та перехожих.

Як розповіла Tvoemisto.tv відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби міста Львова Катерина Рибій, учора, 14 квітня, відбувалось ситуативне перекриття руху відповідно по руху кортежу Петра Порошенка. Зокрема, у місті вимкнули світлофори, а їх функції виконували регулювальники руху.

"Ми виконували обумовлені заздалегідь заходи. Вони були опрацьовані на спільних нарадах влади міста, області, нацполіції, патрульної поліції та охорони Президента", - розповідає Катерина Рибій.

Начальником управління патрульної поліції міста Львова є Антон Пузиревський. Зайняв він посаду у грудні 2015 року. 

Про перекриття руху у місті, зокрема, висловлювались користувачі соцмереж.

Так, керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис,написав на своїй сторінці у facebook: "Президент насварив керівника Львівської поліції за перекриття вулиць до його приїзду. Ірина Геращенко відмовилась від охорони і супроводу які їй належаться на новій посаді. Ну якось так, "в країні нічого не міняється."™" 

Нагадаємо, 14 квітня у Львові офіційно відкрили завод ТОВ "Фуджікура аутомотів Україна Львів". На відкриття нового виробництва прибули Президент України Петро Порошенко та Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі.

Львів у новинах:

До Львова прибув Петро Порошенко

Компанія Fujikura шукає ще 300 працівників у Львові

Як святкуватимемо День Львова: повна програма

Последние новости