До Львова прибув Петро Порошенко

фото з сайту narodnarada.info

фото з сайту narodnarada.info

Події
14 квiтня 2016 17:17

Президент України Петро Порошенко уже приземлився у Львові і з хвилини на хвилину прибуде на завод компанії Фуджікура в селі Підрясне, де сьогодні 14 квітня, має відбутися офіційне відкриття підприємства, повідомляє Гал-інфо.

"Відкриття заводу Fujikura у Львові має стати потужним сигналом для всіх інвесторів, готових повірити в нашу країну! Новітні японські технології дозволять використовувати на енергогенеруючих підприємствах наше вугілля, в тому числі видобуте на Львівщині", – сказав у своєму виступі Порошенко.

Після офіційного відкриття заводу Петро Порошенко планує відвідати Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла у центрі Львова, щоб там  помолитися.

Нагадаємо,16 вересня 2015 року виконавчий директор компанії "Фуджікура" Ічіро Камада на брифінгу в Києві заявив, що компанія інвестує 6 мільйонів доларів у будівництво заводу на Львівщині. За словами Камади, спочатку на підприємстві працюватиме 300 людей з перспективою зростання чисельності співробітників до трьох тисяч.Японська компанія "Фуджікура" виробляє електрообладнання та автозапчастини. Інвестиційний проект компанії у Львові є частиною її європейської програми бізнес-розвитку.

Львів у новинах:

Компанія Fujikura шукає ще 300 працівників у Львові

Порошенко приїде у Львів відкривати японський завод 

Як святкуватимемо День Львова: повна програма

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах